Ludovic Orban

Ludovic Orban, atitudine grosolană și insulte la adresa PSD

603
(reînnoit 10:16 29.01.2018)
Liderul liberal a adresat cuvinte jignitoare la adresa PSD și anunță un demers controversat, în contradicție cu legea

BUCUREȘTI, 29 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "A citit cineva programul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi fost scris în Ministerul Agriculturii, între două beri".

Aceasta a fost declarația dată de Kelemen Hunor la finele săptămânii trecute, surprinzătoare prin lipsa de decență pentru un asemenea nivel politic — fapt neobișnuit pentru liderul UDMR.

Președintele liberal Ludovic Orban nu numai că a preluat afirmația jignitoare, dar a supralicitat și a adăugat multe alte componente insultătoare, transformând-o într-o adevărată grosolănie.

„Nu sunt de acord cu domnul Kelemen Hunor că este scris între două beri — cred că este scris între 200 de whiskey, între a patra sută şi a cincea sută de whiskey", a declarat Orban, care a completat — "Pare un program scris la beţie sau un program scris la mişto într-o lipsă totală de respect şi într-o sfidare a cetăţeanului", a mai spus Orban.

Apoi, încălzindu-se, Ludovic Orban a trecut la atac pe toată linia: colecție de inepții și minciuni!

"Este o colecţie de inepţii şi un nou şir de minciuni gogonate care nu au în spate absolut niciun fel de fundament. Miniştrii care şi-au asumat realizarea acestor obiective nu şi-au citit filele de buget, habar n-au că în legea bugetului de stat sunt obiective de investiţii pe care ei şi le asumă să le finalizeze pentru care există zero lei alocări în legea bugetului de stat", a declarat Orban pentru DCNews, uitând, ca de obicei, să facă referiri concrete în criticile sale.

Singurul aspect clar este că "liberalii vor vota împotrivă, la vedere" la învestirea Guvernului Dăncilă, a anunţat Ludovic Orban — ceea ce aduce din nou în discuție ilegalitatea acestui stil de vot, în condițiile în care în Regulamentul Camerelor reunite se specifică votul secret, cu bile.

603
Tagurile:
DCNews, Guvernul Dăncilă, PSD, Ludovic Orban

Загрузка...