Proteste la București

Știrea zilei: S-a cerut la Tribunal dizolvarea PSD și ALDE!

1459
(reînnoit 08:16 18.01.2018)
Un demers neobișnuit la care sunt invitați să se constituie parte civilă cetățenii români

BUCUREȘTI, 18 ian — Sputnik, Evan Răutu. Irina Chicoș, o româncă stabilită în Italia, a depus la Tribunalul Municipiului Bucuresti o "cerere de desfiinţare a PSD şi ALDE". Documentul a fost depus luni, 15 ianuarie, la TMB, având numărul de înregistrare 1096/3/2018.

"Cele două formaţiuni acţionează împotriva intereselor poporului român", se menționează în documentul depus la TMB. "Irina mai spune ca se simte datoare celor care şi-au dat sângele în '89 pentru ca românii să trăiască liberi, într-o ţară democratică", consemnează publicația "Ziar la cafea"

Cerere de dizolvare
© Photo : Captură ecran
Cerere de dizolvare

Irina Chicoș cere românilor să se alăture demersului ei, să se „constituie parte civilă în acțiunea de dizolvare a PSD și ALDE".

"Nu uitați că avem nevoie de sprijin, avem nevoie de cât mai multe persoane care să ni se alăture constituindu-se parte civilă", scrie Chicoș.

Autoarea neobișnuitului demers dă și formula pe care doritorii rtrebuie să o folosească: „Mă voi constitui parte civilă în acțiunea de dizolvare PSD ALDE și vă autorizez să îmi introduceți datele în lista oficială”.

Sursa citată indică și o adresă electronică unde pot fi trimise adresele de cătr doritori: dizolvarepsdalde@libero.it.

Pe 24 noiembrie 2017 in consilier PNL din Giurgiu a făcut o cerere asemănătoare în instanță, înregistrartă cu nr 44207/ 3/ 2017, și se referea la nerespectarea programului de guvernare și afirmațiile despre… statul paralel!

"Am depus cererea, e un semnal de alarmă și pentru celelalte partide politice de acum încolo fiindcă trebuie să ducă la îndeplinire angajamentele din programele de guvernare", declara repsecticul, un anume Ionel Dinu.

1459
Tagurile:
Dizolvare, Cerere tribunal, ALDE, PSD, România
Tematic
Tudorel Toader, în pericol - e făcut praf de o personalitate a PSD!
Componența noului Guvern, informații surpriză și ascensiuni spectaculoase

Загрузка...