Mircea Badea

Mircea Badea, în prima ediție 2018: "Să moară, am și eu o contribuție!"

2486
"Mi-aș dori asta din suflet, mi-aș dori să am și eu o contribuție"

BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik, D.D. În prima zi a anului prezentam un ciudat mesaj transmis de cunoscutul realizator TV Mircea Badea.

"Toată lumea simte nevoia să spună câte o dulcegărie tâmpă la sfârșit/început de an", scria Badea pe Facebook. "Nu mai am chef de niciun fel de prosteală. Așa că iată: foarte probabil 2018 nu va fi, pentru mine, un an mai breaz ca 2017, care a fost de căcat. Ca si 2016. Sau 2015. Și mai ales 2014 etc. Pentru mine nu mai vreau nimic. Prin urmare, singurul lucru pe care îl doresc este ca anul următor să fie odios pentru foarte multe javre de pe lista mea. Fie ca javrele să se tăvălească în chinuri groaznice la care să contribui și eu din gros. În 2018 să le ia dracu plus moartea pe javre. Am zis"!

Ieri noapte, la începutul primei ediții din 2018 a emisiunii sale, Mircea Badea a reluat tema postată pe Facebook.

"Gandul meu personal pentru anul acesta este să moară javrele. Nu am alt gând", a spus Mircea Badea, care mărturisit că și-ar dori asta "din suflet — să moară javrele".

Dar, a completat realizatorul TV, "aș dori să am și eu o contribuție". Însă, conciliant cu sine însuși, Mircea Badea a adăugat imediat "Și fără contribuție merge".

"Asta e "Rezoluția" mea pentru anul 2018", a încheiat Mircea Badea acest subiect, trecând la celelalte teme ale emisiunii.

2486
Tagurile:
2018, Mesaj, TV, Contribuție, moarte, Javre, Mircea Badea, România
Tematic
Mircea Badea, Tudose și banii Statului paralel: "Fiți mândri și pasivi!"
Mircea Badea: "Iohannis și comunicatul SUA - multe miliarde de dolari"
Mircea Badea -declarații tari despre Dacian Cioloș și „Colectiv”
Mircea Badea îl anulează pe Tudose: "Premier bun?! Adu-mi Emetiral!"
Mircea Badea, lăsat mască de ce i-a apărut în față azi noapte!

Загрузка...