Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu - reacție dură față de atitudinea PSD

1335
Mesaj radical în numele celor care au dorit să arate lumii că "și ei există" - "Nu-ți trebuie mult creier pentru a înțelege rapid cum e gândit totul..."

BUCUREȘTI, 23 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. În afara acțiunii parlamentare a Opoziției contra Guvernului — Moțiunea de cenzură — împotriva Coaliției se organizează o mare manifestație la care participă peste 30 de organizații. Pentru prima dată în actuala legislatură, organizații civice și sindicale vor ieși împreună în stradă.

În contrapartidă, lideri radicali ai PSD au propus organizarea unui mare miting. Dar, în ciuda solicitărilor lui Liviu Pleșoianu și Codrin Ștefănescu, ca și a atitudinii permisive a lui Lviu Dragnea, opinia majoritară a liderilor PSD pare a fi de neangajare în manifestări stradale.

"Stai liniștit, PSD, găsește-ți mereu scuze penibile pentru a nu organiza un mare miting la rândul tău!", scrie Liviu Pleșoianu, reproșând atitudinea pasivă. "Stai liniștit, PSD, Noua Securitate veghează pentru tine".

Pleșoianu consideră că PSD nu înțelege cum lucrează "Statul paralel", iar atitudinea sindicatelor — teoretic principalul partener de dialog al social-democraților — este generată de manipulare și dezinformare.

"Tu (PSD, n.n.) doar continuă să consumi relaxat #MĂMĂLIGĂ neînțelegând nimic din cum funcționează și acționează mașinăria Statului Paralel", scrie Pleșoianu. "E atât de greu de priceput că au speriat membrii sindicatelor legat de transferul contribuțiilor și că acum se folosesc de ei pentru a părea că protestează și împotriva Legilor Justiției? Nu-ți trebuie mult creier pentru a înțelege rapid cum e gândit totul…"

Deputatul PSD scoate la iveală combinația care se pregătește — și felul în care dorește să acționeze.

"Blocul Național Sindical și Cartel Alfa își dau mâna cu #, cu Corupția Ucide și cu Platforma lui Cioloș și protestează duminica asta pentru a solicita retragerea Legilor Justiției….Pentru mine, lucrurile erau evidente oricum de multă vreme. Dar ce folos…".

În final, Pleșoianu face un apel pentru luarea în seamă a votanților PSD, care au dorit să arate lumii că "și ei există" — iar în numele acestora transmite mesajul de trezire Pleșoianu.

"Păcat de MILIOANELE de români care nu sunt niște #MĂMĂLIGI și pentru care m-am străduit cât am putut să obțin DREPTUL DE A ARĂTA LUMII CELEI MARI CĂ ȘI EI EXISTĂ! Dormi liniștit, PSD…", a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

1335
Tagurile:
Liviu Pleșoianu
Tematic
Pleșoianu - război deschis cu ONG și sorosiști - replică puternică!
Replici dure: Liviu Pleșoianu și Rareș Bogdan, PSD e la mijloc
Liviu Pleșoianu îl umple de ridicol pe Ludovic Orban
Pleșoianu îl face praf pe Radu Tudor și dă în vileag amestecul SUA și UE
Ce au făcut Pleșoianu și Șerban Nicolae de s-au supărat oamenii lui Soros
Pleșoianu - reacție tare după "afacerea" Grindeanu - legătura cu Tudose
Susținere totală pentru " Inițiativa Pleșoianu" - rezultate clare
Pleșoianu și doi mari ziariști au făcut-o praf pe Kovesi - reacții

Загрузка...