Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, avertisment dur pentru manifestanții din stradă

1644
(reînnoit 10:52 06.11.2017)
"Manifestanții nu prea știu ce și cum - ei au venit pentru că așa le-a cerut Statul paralel, protestează pentru noua Securitate"

BUCUREȘTI, 6 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Este dreptul românior să protesteze, este un drept câștigat cu sânge în 89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci", a declarat Codrin Ștefănescu despre manifestațiile antiguvernamentale și anti-coaliție de aseară din București și din câteva mari orașe.

Codrin Ștefănescu îi avertizează pe manifestanți că "nu prea știu ce și cum, ei au venit pentru că așa le-a cerut Sistemul". De fapt, crede politicianul, cei care au fost anunțați pe Facebook de protestele pe legile Justiției nu știu despre ce este vorba.

"Este trist că acum după 27 de ani copii tăi protestează pentru noua Securitate, pentru Kovesi și pentru statul paralel", a spus secretarul general adjunct al PSD la Antena 3, menționând din nou că "este dreptul lor să protesteze".

Întrebat dacă aceste manifestații afectează imaginea PSD, Codrin Ștefănescu a replicat că "PSD este foarte tare în momentul de față".

"Dacă dumneavoastră pentru 3000 de oameni considerați că are PSD o imagine proastă… Dacă noi mâine facem un apel să iasă în stradă cei care ne iubesc și care înțeleg că trebuie schimbate legile Justiției și care doresc să se schimbe toată această mizerie, aceștia vor fi 90%", a declarat Codrin Ștefănescu.

Protest în Piața Victoriei
© Sputnik / Ilie Catrinoiu
Protest în Piața Victoriei

Conform datelor, aproximativ 12.000 de persoane au manifestat în București și 13.000 în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Iași și Brașov, protestând față de proiectul de modificare a legilor Justiției, dar și a altor proiecte legislative, precum și împotriva liderilor coaliției de guvernământ.

1644
Tagurile:
proteste, Codrin Ștefănescu
Tematic
Codrin Ștefănescu și Moscova
Codrin Ștefănescu - inedit, despre arte oculte, colecții și cărți rare
Numit public “bufon”, Codrin a provocat o adevărată furtună!

Загрузка...