Hans Klemm

Hans Klemm, atacat de cetățeni pentru propaganda "anticorupției"

1026
(reînnoit 09:09 31.10.2017)
"Dacă îndrăzneai să faci la Tel Aviv ce faci la București, Netanyahu te trimitea de mult acasă - la București însă slugile îți pupă tălpile!"

BUCUREȘTI, 31 oct — Sputnik, D.D. Gestul frumos al familiei Hans Klemm de a se deplasa la memorialul "Colectiv", unde ambasadorul și soția sa au aprins lumânări și s-au recules, a fost umbrit de o declarație cu caracter vădit propagandistic.

"Suntem aici pentru a ne aminti acea noapte și pentru a exprima condoleanțele noastre, dar și solidaritatea", a spus Klemm, un mesaj demn de toată lauda, dar apoi a continuat — "Mesajul acelor zile a fost 'corupția ucide' și cred că există încă o credință puternică în România că trebuie să se facă mai mult împotriva corupției, iar Statele Unite vor sprijini mereu lupta împotriva corupției", a declarat Klemm.

În condițiile în care structura de forță "sprijinită mereu de SUA" nu a fost în stare, timp de doi ani, să adune probe suficiente pentru a găsi și a trimite în fața instanței adevărații vinovați, atitudinea lui Klemm pare total nepotrivită. Practic, în acest moment, se apelează din nou la politizarea tragediei, vinovații spre care se optează nefiind aleși în funcție de vinovăția reală, ci de funcția avută în stat sau pe plan local atunci.

În plus, Klemm a arătat și cu acest nepotrivit prilej că nu ia în seamă ceea ce uimește majoritatea populației — dezvăluirile ce au loc în legătură cu aceeași structură de forță, dar și cu gruparea din jurul fostului președinte Băsescu, de asemenea "sprijinită mereu de SUA".

Ambasada SUA a postat pe Facebook declarația amabasadorului, alături de imegina cu Mary și Hans Klemm rugându-se, pios, în fața micului monument.

Postarea, de fapt mesajul propagandistic cuprins, a fost însă imediat taxată de mai mulți cititori:

"Corupția ucide? Care corupție? Cea a fostului ambasador al SUA la București se pune? Alde Gitenstein! :-))) Sau cea a Codruței the Greatest care se făcea că ploua când umbla fratele lui Băsescu, Mircea pe nume, cu mita pe la fratisu'? Sau vă interesează doar "corupția", așa la general, de care să profitați pentru a vă poza în "mari apărători ai dreptății"?!", scrie Remus Dan, un băimărean, mareiubitor de munte.

"Domnule Klemm, mai bine lupți împotriva corupției din SUA… nici prin gând nu ți-ar putea trece că la Colectiv a fost o mână criminală care a organizat totul, nu-i așa?", scrie Andrei Marin, din București.

"Hans ai mare noroc că la București politicienii sunt niste papagali fricoși! Dacă îndrăzneai să faci la Tel Aviv ce faci la București, Netanyahu te trimitea de mult la DC — la București însă slugile îți pupă tălpile!", a scris Cristian Gună.

1026
Tagurile:
anticoruptie, cetățeni, atac, Hans Klemm
Тема:
Imixtiunea SUA în problemele interne ale României (42)
Tematic
Pleșoianu l-a făcut praf pe ambasadorul Klemm și a demascat implicarea SUA
Ministru făcut praf de cetățeni după întâlnirea cu Hans Klemm
Klemm felicită România pentru achiziția de rachete. Secretele lobby-ului militar
Presa lui Trump îl atacă pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm
Magistrații din România: Hans Klemm aduce o gravă atingere imaginii justiției

Загрузка...