Vladimir Putin și Donald Trump

Moscova peste nas SUA, ridiculizare totală

352
(reînnoit 09:09 31.10.2017)
Oficial de la Kremlin demonstrează cât de neserioase sunt afirmațiile din dosare importante din SUA, ce erori stupide apar în documentări

BUCUREȘTI, 31 oct — Sputnik, D.D. Implicată fără voia sa într-un nou scandal generat de interminabila bătălie a unor grupări din serviciile și justiția americană cu președintele Trump, Rusia neagă orice fel de implicare în Campania electorală din SUA în urma căreia a fost ales candidatul republican.

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, dă o replică în care ridiculizează așa-zisele acuzații — dar consideră evident false și unele acuzații aduse fostului director de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort.

"Vă voi explica de ce sunt false. Cel mai mult îmi place partea în care, potrivit serviciilor de securitate ale SUA, funcția de președinte al Ucrainei, până la Ianukovici, era ocupată de… Iulia Timoșenko!", a declarat Zaharova la postul de televiziune Rossiya 1.

Expumnerea americanilor este greșită, pentru că Iulia Timoșenko nu a deținut decât funcția de premier, între 2007 și 2010, nu și cea de președinte.

În fața unor asemenea erori, pentru Maria Zaharova devine clar cum s-a fabricat dosarul —"Într-o investigație serioasă, astfel de lucruri nu se întâmplă", a comentat oficialul rus.

Reamintim că, în noul dosar, Paul Manafort, fostul director de campanie al candidatului Trump, a fost pus sub acuzare și s-a predat FBI.

Printre altele, lui Manafort i se aduc acuzații privind activități nedeclarate de lobby și consultanță în favoarea fostului președinte ucrainian Viktor Ianukovici, dat jos prin lovitura de stat de la Kiev, finanțată și de George Soros. În această cauză este implicat și colaboratorul cel mai apropiat al lui Manafort, Rick Gates, adjunctul său în campania electorală a lui Trump.

352
Tagurile:
ridiculizare, nas, Moscova, SUA
Tematic
Casa Albă nu exclude o întrevedere între Trump și Putin în Vietnam
Un videoclip cu Putin, Merkel și Trump face furori pe YouTube
World War 3! Putin către Trump: Conflictul Coreei de Nord - invitaţie la cimitir
Putin: Trump nu mi-e mireasă
Analiștii sunt uluiți: ce mesaj i-a transmis Trump lui Vladimir Putin
Trump confirmă discuțiile secrete de la G20 cu Putin
Dezvăluire șoc în SUA: a avut un dialog secret Trump - Putin
Trump dezvăluie ce-i va cere lui Putin când se vor întâlni la Casa Alba
„Ingerința rusă”: Trump relevă detalii din dialogul său cu Putin

Загрузка...