Protest în fața Parlamentului României împotriva legii vaccinării obligatorii, 29.10.2017

Românii se opun vaccinării obligatorii. Iată ce trece cu vederea presa - VIDEO

424
Aproximativ 1000 de oameni au format ieri un lanţ uman în jurul Parlamentului pentru a protesta împotriva obligativităţii vaccinării. Luări de poziţie ale unor personalităţi din societatea civilă şi ale unor părinţi ale căror copii au fost grav afectaţi de vaccinuri.

BUCUREŞTI, 30 oct — Sputnik. Societatea civilă a format un lanţ uman în jurul Parlamentului pentru a protesta după ce, în urmă cu câteva zile, Senatul a adoptat proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie.

Legea vaccinării obligatorii prevede sancţiuni pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei. Copiii nu vor mai fi primiti la gradiniţe şi şcoli fără vaccinurile obligatorii. Şi adulţii vor fi obligaţi să se vaccineze.

Cetăţenii spun că măsura reprezintă o încălcare flagrantă a drepturilor și libertăților democratice. La protest au participat mai multe organizaţii neguvernamentale şi oameni veniţi şi din alte oraşe.

„Atragem atenția parlamentarilor români că se află într-o gravă eroare, că vor fi părtași la votarea unui proiect de lege anticonstituțional. Se încalcă dreptul la integritate fizică și psihică a cetățeanului român, se încalcă și alte tratate internaționale la care România este parte și la care a achiesat (…) Se încalcă și legea privind drepturile pacienților: prelevarea de probe sau administrarea unor medicamente sau realizarea unei proceduri medicale trebuie să se realizeze numai cu consimțământul informat al pacientului", a declarat Costel Stanciu, preşedintele Asociației Pro Consumatori, prezent la protest.

De asemenea, preşedintele Alianței Părinților, Cristi Filip, a declarat că parinţi din România, aflaţi într-o situaţie disperată deoarece copiilor lor au fost grav afectaţi în urma unor vaccinuri, au fost ignoraţi sau trataţi cu superioritate de reprezentanţii Guvernului.

„De câteva luni de zile se află în dezbatere această lege aberantă propusă de guvernul României, se pare la indicații prețioase din afară… Oameni din România, cu copii, au venit la minister să-și plângă necazurile pentru copiii care au fost grav afectați ca urmare a unor vaccinuri. Reprezentanții guvernului se uitau la aceștia cu superioritate de parcă oamenii de acolo erau niște animale", a spus Cristi Filip.

Într-un comunicat transmis Activenews, reputatul Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă denunţă faptul că, „într-o problemă atât de spinoasă și controversată în întreaga lume, pentru senatorii români nu există dileme, ci numai certitudini".

„Luăm la întâmplare prospectul românesc și israelian al vaccinului IMOVAX (Autorizație ANM 45962012). În prospectul românesc sunt consemnate două reacții adverse ușoare (cum s-ar zice «bun vaccinul»), iar în prospectul din Israel al aceluiași vaccin și al aceluiași fabricant sunt 14 reacții adverse posibile dintre care două sunt foarte grave putând evolua spre deces (reacție anafilactică și șoc anafilactic)", se scrie în comunicat.

Concluzia este că, în timp ce Statul Israel își protejează poporul, pe senatorii români nu îi interesează decât să adopte orbeşte o lege fiindcă aşa vor entităţi străine de acest popor şi în profitul companiilor farmaceutice, spune doctorul Chirilă, care este şi specialist în bioetică.

„Când s-a lansat vaccinul Gardasil și Cervarix Ministerul Sănătății a susținut cu tărie că nu există reacții adverse. Astăzi, după 10 ani, Tratatul de Imunologie al lui Yehuda Shoenfeld — marele imunolog de la Universitatea Tell Hashomer din Israel — arată că Centrele de Supraveghere Vaccinală au comunicat 21.301 reacții adverse dintre care 3.310 reacții grave incluzând 69 decese", mai arată Pavel Chirilă.

La o conferinţă organizată de Asociaţia Pro Decizii Informate (care poate fi ascultată mai jos), a luat cuvântul şi un farmacist, Ioana Cacovean. Aceasta a subliniat că 40% din medicamente sunt falsificate şi că există stocuri de vaccinuri care sunt neconforme şi nu sunt analizate de organismele publice din România.

În următorul video, realizat de Lion Mentor Association, puteţi asculta mai multe personalităţi din societatea civilă, dar şi părinţi, care pledează pentru libertatea de conştiinţă, responsabilitate şi dreptul la alegere:

424
Tagurile:
presa, vaccinare obligatorie, români
Tematic
Noul totalitarism. Vaccinarea obligatorie şi naționalizarea trupurilor românilor
Protest. „Vaccinarea obligatorie este o violare a drepturilor omului" (VIDEO)
Mai vreți vaccinare obligatorie? Rezultatele anchetei vaccinului hexavalent
Vaccinarea obligatorie: experiment totalitar împotriva românilor?
Alertă maximă. În Moldova începe vaccinarea urgentă împotriva virusului gripal
Sorina Matei

Sorina Matei: ”Dacă vaccinez? Răspunsul tinde spre NU”

190
O atitudine onestă, bazată nu pe idei preconcepute – și pe argumente! Sorina Matei expune aspecte controversate despre companiilor care produc vaccinul ce se va folosi în România

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă de investigații abordează cea mai discutată temă a momentului prin prisma deciziei în situația cea mai apropiată: a propriei sale persoane!

”Am fost întrebată dacă mă vaccinez. Răspunsul tinde spre nu”, spune deschis Sorina Matei, argumentând – ”Cum am urmărit PR-ul pentru proști al companiilor de la început de an, cum își rulează ei coco pe burse și își umflă buzunarele, vă spun că multe dintre companiile astea de rahat n-au făcut un vaccin NICIODATĂ”.

Într-adevăr, cele două mari companii americane, favorite în cursa livrării vaccinului în România, nu au mai produs vaccinuri – iar una dintre ele este chiar considerată un fel de debutantă.

”Moderna a sărit și etapele for coco. Verificați”, scrie Sorina Matei.

Jurnalista de investigații declară că ”din lista OMS am încredere doar în cei care au probat pe Sars, Mers, Zika etc. Adică ASIA”. Iar ”deocamdată ăștia grei, care au probat în trecut de mai multe ori, pe chestii grele, tac”.

Dar, concluzia și decizia Sorinei Matei se mai bazează pe un argument: ”Un vaccin eficient și pe bune nu se face într-un an”. Deci, conchide jurnalista – ”prefer deocamdată să mă protejez”.

190
Tagurile:
Sorina Matei

Загрузка...
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

617
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
617
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Raed Arafat

Arafat se vaccinează în direct? Ce spune șeful DSU

0
Secretarul de stat în Sănătate a precizat că, în momentul în care vaccinul anti-COVID va ajunge în România, el se va vaccina în direct. Declarația lui Streinu-Cercel.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Vaccinul anti COVID-19 stârnește controverse, iar în România, pe rețelele de socializare a apărut deja întrebarea dacă Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență se va imuniza.

Arafat a precizat că el se va vaccina anti COVID în direct, în momentul în care vaccinul va ajunge în România.

În opinia sa, exemplul personal va duce la creșterea încrederii românilor în vaccinare.

”La acest moment, cred că, prin puterea exemplului, la un anumit moment, vom putea arăta populației că oameni cum suntem noi care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm și noi la momentul respectiv. 

La rândul său, Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș” din Capitală a explicat ce trebuie făcut pentru ca pandemia de coronavirus să se încheie în România în decurs de 14 zile.

În ceea ce privește vaccinul Streinu-Cercel a subliniat că dubiile aruncate asupra acestuia nu fac decât râu. Mai mult, el nu pricepe de ce în România nu se fac testări în masă.

”A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație în două săptămâni de zile nu am mai vorbi de incindența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea”, a spus Adrian Streinu Cercel.

Reamintim că Donald Trump a beneficiat de un tratament cu anticorpi monoclonali.

 

0
Tagurile:
Vaccinare, Raed Arafat
Tematic
Crăciun și Revelion 2020: Arafat, despre restricții
Arafat, ultimele clarificări despre noile restricții
Arafat, răspuns cinic care va enerva sute de mii de români

Загрузка...