Daniel Dragomir

Dragomir a rulat un film în Comisia SRI, el fiind scenaristul

358
(reînnoit 18:37 30.10.2017)
Războiul anti-sistem început de Dragomir urmează pas cu pas etapele stabilite de colonelul SRI - dezvăluiri cutremurătoare!

BUCUREȘTI, 30 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Azi dimineață, Daniel Dragomir a anunțat pe profilul său de Facebook ce va spune la audierile din Comisia SRI. Este vorba de implicarea conducerii SRI, a MAI și a unor magistrați în actul politic, vizând nu numai un scrutin sau altul, ci crearea unei structuri de control a componentelor deciziei în stat.

De așa început trebuie comentat că faptul (intenția) în sine este atât de gravă încât probatoriul trebuie pus în urma unei alte necesități: constituirea unei comisii speciale care să fie capabilă să analizeze faptele și datele. O propunere în acest sens a fost făcută de Liviu Pleșoianu, dar deocamdată conducerea PSD nu dă semne de susținere. De ce?

Revenim la declarațiile de azi pentru a răspunde acestei întrebări. Dragomir a prezentat din nou tabloul întâlnirii de la vicepremierul Gabriel Oprea, plus secvența chermezei cu porc din curtea unei vile a SRI — de fapt, aflăm că era chiar vila în care locuia generalul Coldea.

Dar, Dragomir, așa cum spuneam, își urmează pas cu pas programul său de dezvăluiri, în fața unei Comisii gata să asculte; astfel, s-a aflat despre implicarea lui Vasile Dâncu în livrarea de date din interiorul PSD, în timp real, mai precis în timpul lucrărilor unui centru de comandă a social-democraților.

În același timp, Dragomir a oferit noi date despre crearea UNPR și a diverselor sale componente prin intermediul serviciilor, precum și susținerea — dincolo de justiție — a lui Gabriel Oprea, chiar prin intermediul anturajului președintelui Băsescu.

Interesant este că vicepremierul Gabriel Oprea a primit întregul domeniu al Apărării și al Internelor, într-o perioadă în care s-au decis mișcările privind baza de la Deveselu — fapt despre care Dragomir nu a vorbit (încă) deși s-a ocupat direct de relațiile cu serviciile americane. Tot în aceeași perioadă s-a "uitat" cazul închisorilor CIA din România.

Dragomir a insistat asupra relațiilor dintre SRI și firme care au avut contracte importante cu statul, menționând aici contractul cu SIVECO pentru softul alegerilor din 2009.

De asemenea, relaționarea noii structuri de putere cu mai vechile structuri, formate pe structuri de ofițeri asociate cu PSD — recte generalul Dumitru Iliescu și generalul senator Cătălin Voicu, prima victimă importantă a luptei cu "mafia politico-securită" dusă de noua structură.

O altă probă în acest sens a fost distrugerea omului de afaceri Sorin Vântu, reprezentant al unei alte structuri paralele; Dragomir nu a vorbit decât de faza finală, a preluării televiziunii "Realitatea" — uitând să menționeze și relația specială pe care unul dintre actorii "sufrageriei", Dan Andronic, a avut-o cu Sorin Vântu. "Dan Andronic a fost invitat fiindcă el cunoștea foarte bine media", spune Dragomir, conform scenariului său.

În privința lui Coldea, Dragomir a adus argumente foarte interesante, bazate pe regulamentele interioare ale SRI și pe legea funcționării instituției:

"Întâlnirea de la Gabriel Oprea a fost una politică, nu de siguranță națională", a spus Dragomir. "Orice ofițer din cadrul SRI, în momentul în care desfășoară activități care țin de fișa postului, este obligat să raporteze. Acest raport trebuie documentat. Acest lucru este valabil și pentru fostul prim-adjunct care ar fi trebuit să raporteze nu numai directorului SRI, ci și sefului CSAT".

În fine, poate unul dintre cele mai importante puncte din scenariul lui Dragomir era implicarea actualului director al SRI, Hellvig, precum și a președintelui statului. Motivul — aceste întâlniri au fost înregistrate, iar înregistrările se afișă la SRI — care le poate pune la dispoziția anchetei doar cu ordinul directorului instituției, căruia ar fi normal să-i ceară și președintele această implicare.

Concluzia cuprinde două aspecte clare — Daniel Dragomir a scris scenariul, dar se bazează pe susținere sin cadrul instituției — iar a doua este cea cu care am început articolul, este nevoie de o comisie specială, cu capabilități și acces sporite.

358
Tagurile:
Daniel Dragomir
Nick Radoi

Celebru milionar româno-american a scris cea mai frumoasă apărare a lui Donald Trump!

18
”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”

BUCUREȘTI, 5 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru gesturi filantropice față de lumea artei, dar și pentru viața sa excentrică, omul de afaceri american de origine română Nick Radoi a trimis un mesaj despre cum trebuie văzută adevărata America – și pe președintele Trump. 

”În America putem vedea dincolo de crime, jafuri, bătăi, incendieri ceva spiritual - acest om a ieșit cu Biblia în mână din Casa Albă, înconjurat de oameni, și a mers la biserica din fața Casei Albe și căreia i-a fost dat foc cu o zi înainte”, scrie Rădoi.

Trump se bazează pe rugăciuni și pe puterea credincioșilor, atrage atenția milionarul de origine română care dezvăluie cum ”creștinii au plâns mult în timpul conducerii lui Obama, pentru că Democraților nu le place Cuvântul lui Dumnezeu  - și pentru că ei s-au luptat tot timpul să dea jos și ”God bless America” de pe dolari”.

”Când Trump a ajuns Președinte, creștinii mulțumeau lui Dumnezeu pentru că mai dă Americii o șansă”, spune Nick Rădoi.  ”Când ridici Biblia, și nu ție rușine și lupți pentru eliberarea Bisericii de sub “jugul Pandemiei”, și când proclami credința în Dumnezeu e normal să urle dracii aceia care au crezut că vor pune definitiv ghearele pe America”.

Nick Rădoi urează și țării strămoșilor săi să aibă parte de un președinte care să fie apropiat de credință!

”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să se fie înconjurat cu oameni ai rugăciunii, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”, scrie Nick Rădoi, încheind în cel mai pur stil american – ”Doamne binecuvântează țara noastră și toate popoarele lumii!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

18
Tagurile:
Donald Trump

Загрузка...
Eugen Orlando Teodorovici

Teodorovici, lovit ”sub centură”: un ex-lider PSD condamnat îl acuză de o șpagă uriașă!

76
”Orlando are legătură doar cu tine pentru că în calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat în 2013 o șpagă de 400.000 euro”

BUCUREȘTI, 5 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fostul ministru Teodorovici a explicat ciudata sa prezență de ieri de la DNA prin aceea că el a solicitat să fie chemat pentru a asculta niște înregistrări care îl vizaseră într-un dosar clasat. Explicație plauzibilă… dar nu și pentru fostul deputat PSD Cristian Rizea!

Condamnat și dat în urmărire internațională, în prezent refugiat în Republica Moldova, Rizea a reacționat, lansând o gravă acuzație la adresa lui Teodorovici.

Ironic, Rizea întreabă: ”Sa fi început în sfârșit DNA să lucreze? Chiar să îi fi impulsionat atât de tare primul volum din ,,Spovedania Lui Rizea”?”,  - pentru ca apoi să de refere la  ”audierea de azi 4 iunie”:

”Eugen Orlando Teodorovici vă ia la mișto pe voi jurnaliștii și pe noi fraierii de români, spunându-ne că audierea nu are legătură cu domeniul politic?! Ba da, Orlando are legătură doar cu tine pentru că în calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat în 2013 o șpagă de 400.000 euro de la afaceriștii Dragos Bîlteanu și Najib El Lakis, așa cum am și prezentat în cartea mea ,,Spovedania Lui Rizea”!”.

Cristi Rizea îl ia tare pe Teodorovici: ”Mai mult ne ,,aburești” spunând vezi Doamne că tu ai solicitat să asculți nu știu ce înregistrări?!”.

Rizea îl numește pe Teodorovici ”măi mincinosule”  și vorbește de două femei pe care le numește ”unele dintre amantele tale”.

”Păi când vreodată vreun politician se va duce dimineața la DNA cu toata presa la ușă doar ca ,,să asculte niște înregistrări” știind ca acea ,,descindere” va reprezenta pentru el un prejudiciu enorm de imagine in ochii opiniei publice?!” întreabă Cristi Rizea, într-un email ”remis mai multor redacții” – și reprodus de ”Inpolitics”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

76
Tagurile:
Eugen Teodorovici

Загрузка...