Vladimir Putin

Putin a ridiculizat țările care provoacă Rusia: Șacalii se învârt în jurul celor puternici

2258
Putin a spus că Rusia se comportă extrem de modest, de multe ori nu răspunde nu numai la acțiunile neprietenoase din exterior, nici la grosolăniile directe.

Președintele rus Vladimir Putin a comparat situația cu imitarea țărilor care „provoacă” Rusia cu „șacalul Tabaqui care se învârte în jurul tigrului Shere Khan”(personaje din Cartea Junglei) sau, altfel spus, cu șacalii care se învârt în jurul celor puternici.

Șeful statului a transmis pe 21 aprilie un mesaj Adunării Federale în care a atras atenția și asupra acțiunilor neprietenoase ale unor țări în legătură cu Rusia.

"Vedem ce se întâmplă în viața reală. După cum am spus, se agață de Rusia ici și colo fără nici un motiv. Desigur, în jurul lor, ca în jurul Shere Khan, se învârt tot felul de Tabaqui. Totul este ca în cartea lui Kipling. Urlă să-și îmbuneze suveranul ", a spus Putin.

Totodată, Putin a spus că Rusia se comportă extrem de modest, de multe ori nu răspunde nu numai la acțiunile neprietenoase din exterior, nici la grosolăniile directe.

"Ne comportăm în acest mediu în cel mai înalt grad de reținere, s-ar putea spune cu modestie, de multe ori nu răspundem deloc, nu doar la acțiuni neprietenoase, ci și la grosolăniile directă", a spus președintele rus în timpul discursului său adresat Adunării Federale.
2258
Tagurile:
Rusia, Mesaj, Vladimir Putin
Vladimir Putin

Ce rezultate a înregistrat Putin după vaccinare

22
(reînnoit 20:01 10.05.2021)
Președintele a vorbit despre rezultatele înregistrate după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

BUCUREȘTI, 10 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că are un rezultat pozitiv după vaccinarea împotriva coronavirusului. Potrivit medicilor, șeful statului are un coeficient de pozitivitate egal cu 15.

“În ceea ce privește servitorul vostru umil, între-adevăr, pe 9 mai am fost testat, iar rezultatul este pozitiv. Ați vorbit despre aceste titre, acum specialiștii vorbesc de coeficientul de pozitivitate – care la mine este de 15. Precum au spus medicii, e un rezultat bun”, a declarat Putin la postul de televiziune Rossiya 24, fiind întrebat de un jurnalist despre rezultatele vaccinării împotriva COVID-19.

​Pe 23 martie, președintele rus a primit prima component a vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, iar pe 14 aprilie și-a administrat cel de-al doilea component. După vaccinare, Putin a menționat că potrivit medicilor, reacția imună a fost una bună. În același timp, președintele nu a numit preparatul cu care a fost vaccinat, denumirea acestuia fiind cunoscut doar de medicul personal al liderului rus.

22
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Putin: Nu există iertare pentru cei care pun în aplicare planuri agresive
Presa a aflat unde ar putea avea loc întâlnirea dintre Putin și Biden
Știrea zilei: Un ministru român i-a scris lui Putin! Nu vrem să fim dușmani!
Putin și Erdogan au discutat despre situația pandemică
Putin i-a felicitat pe liderii și cetățenii statelor CSI cu aniversarea a 76-a a Victoriei
Peskov a explicat cuvintele lui Putin despre „călăii nezdrobiți”
Putin i-a îndemnat pe ruși să se vaccineze activ

Загрузка...
Vladimir Putin

Putin i-a îndemnat pe ruși se vaccineze activ

162
(reînnoit 15:46 10.05.2021)
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a îndemnat cetățenii să se vaccineze activ împotriva COVID-19.

BUCUREȘTI, 10 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că situația legată de vaccinarea împotriva COVID-19 este una stabilă.

“Situația în țară, potrivit specialiștilor, este una stabilă”, a spus Putin la postul de televiziune Rossiya 24, fiind întrebat despre situația din țară.

Liderul rus a menționată “la totul, cum s-ar spune, totul e pe raft: nu crește și se menține la acest nivel, la care a rămas mai devreme”.

Totodată, președintele a anunțat că a discutat că șeful Rospotrebnadzor, Anna Popova, despre problemele legate de combaterea coronavirusului: e nevoie de respectarea ritmurilor de vaccinare și obligativitatea măștii.

“Astăzi am discutat cu Anna Popova, principatul medic sanitar. Din numele meu și din numele ei, aș vrea să mă adresez cetățenilor noștri să continuăm campania de vaccinare”, a spus Putin.

Președintele a reamintit șefilor regiunilor despre importanța respectării ritmurilor de testare și vaccinare.

“Desigur, trebuie să respectăm regulile, pe care le elaborează specialiștii în condițiile de azi. În niciun caz nu trebuie să ignorăm recomandările: trebuie să respectăm regimul de măști, să respectăm și alte cerințe. Doar în acest vom avea un succes și nu mă îndoiesc că îl vom obține”, a adăugat președintele.
162
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Știrea zilei: Un ministru român i-a scris lui Putin! Nu vrem să fim dușmani!
Știrea nopții: Biden, speranțe în legătură cu Putin
Presa a aflat unde ar putea avea loc întâlnirea dintre Putin și Biden
Putin i-a felicitat pe liderii și cetățenii statelor CSI cu aniversarea a 76-a a Victoriei
Putin: Nu există iertare pentru cei care pun în aplicare planuri agresive
Peskov a explicat cuvintele lui Putin despre „călăii nezdrobiți”

Загрузка...