Vladimir Putin

Putin: Statul rus va sprijini firmele care vor angaja pe cei rămași fără serviciu

369
(reînnoit 19:16 31.03.2021)
Statul rus va compensa cheltuielile pentru achitarea salariilor în întreprinderile care vor angaja persoanele care și-au pierdut locul de muncă anul trecut.

BUCUREȘTI, 31 mart – Sputnik. Autoritățile ruse vor sprijini afacerile care vor angaja persoanele rămase fără locuri de muncă anul trecut, compensând o parte a cheltuielilor pentru plata salariilor unor astfel de angajați, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Statul va acorda un sprijin antreprenorilor care vor angaja cetățenii rămași fără locuri de muncă anul trecut. Mai exact, va compensa o parte a cheltuielilor pentru plata salariilor unor astfel de angajați. Pentru fiecare, în decurs de o jumătate de an, vor fi transferate angajatorului trei salarii minime, a declarat Putin la ceremonia de semnare a unui acord general între uniunea sindicatelor din Rusia, patronatelor și guvernului pentru perioada 2021 – 2023.

Totodată, pentru crearea unor locuri noi de muncă, potrivit președintelui, trebuie să fie utilizate toate instrumentele, inclusiv mecanismele de muncă la distanță, care permit cetățenilor, indiferent de vârstă, loc de trai și stare de sănătate, să obțină un venit decent.

369
Tagurile:
Vladimir Putin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1755)
Tematic
"Fiți bărbat."Kadîrov l-a îndemnat pe Biden să discute cu Putin
Kremlinul: Când va avea loc conferința Putin – Merkel - Macron
Putin solicită un nou tratat global „obligatoriu” privind utilizarea Internetului
Kremlinul a anunțat când Putin va relua deplasările internaționale
Peskov: Putin nu va permite Statelor Unite să vorbească cu Rusia dintr-o poziție de forță
Hobby-ul principal al lui Putin și animalele sale de companie preferate
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

67
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

67
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...

Video: Lukașenko a aterizat la Moscova pentru a discuta cu Putin

100
Liderul belarus, Alexandr Lukașenko, a aterizat joi la Moscova pentru a purta discuții cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

După cum s-a menționat anterior, programul întâlnirii include o discuție cu privire la relațiile bilaterale, pașii pentru restabilirea legăturilor de transport, problemele uniunii (a fost inclus în lista subiectelor prioritare), răspunsul comun la provocările și amenințările actuale, precum și lupta pandemia COVID-19.

 Președintele rus a declarat la întâlnirea cu liderul belarus că relațiile dintre cele două țări se dezvoltă cu succes. Vladimir Putin și-a exprimat încrederea în restabilirea comerțului bilateral.

"Sunt sigur că totul va fi restabilit în același volum, există totul pentru asta", a spus Putin.

Alexander Lukashenko, la rândul său, a remarcat progrese serioase în programele unionale (Uniunea Rusia-Belarus).

"Programe foarte serioase. Probabil, am căzut deja de acord asupra a 26 sau 27 de programe la nivel guvernamental. Au mai rămas doar câteva: 2-3 programe foarte serioase de natură economică. Inclusiv perceperea impozitului", a spus el.

De asemenea, interlocutorii au subliniat importanța discutării problemelor de securitate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

100
Tematic
Lukașenko i-a cerut lui Putin avioane de vânătoare suplimentare
Întâlnirea dintre Putin și Lukașenko a durat peste șase ore
Peskov, despre negocierile dintre Putin și Lukașenko
Lukașenko: "Opoziția îmi caută palate. Nu vor reuși"

Загрузка...