President Vladimir Putin takes part in opening ARMY-2015 international forum

Ilie Neacșu: ”Panaramelor, Rusia e prima Putere militară a lumii!”

952
Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ia atitudine după ce o publicație de analiză militară face un atac la Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 20 ian – Sputnik. Unul dintre cei mai importanți jurnaliști și directori de publicații ai anilor 90, Ilie Neacșu, exponent al naționalismului și fondator al puternicei reviste ”Europa”, ia atitudine după ce un site de analiză militară a publicat un text în care îl atacă pe președintele Vladimir Putin.

Путин: выступление на дискуссионном клубе Валдай.
© Sputnik / Алексей Дружинин

”Se teme Putin de pierderea puterii? Rusia își consolidează aparatul de represiune. 'Statul a declarat război societății civile'”, scrie DefenseRomania.

Articolul, asumat de redacție, fără a fi semnat de un autor anume, preia din publicația ”The Moscow Times”, lider al presei de opoziție, care apare fără probleme în „dictatura” din Rusia. Patronată de jurnalistul și editorul olandez Derk Sauer, publicația se caracterizează printr-o atitudine subiectivă, părtinitoare, cu o orientare anti-Putin evidentă.

Ilie Neacșu reacționează dur – ”Lacheii lui Soros, în alertă”, titrează Neacșu, arătând că a dat ”o replică la articolul  alăturat, mizerabil și mincinos, postat pe un site militar”.

”Panaramelor, când scrieți un articol, chiar la comandă, chiar cu picioarele, gândiți-vă că rândurile așternute de voi pe net pot intra și sub privirile unor specialiști în jurnalistică și/sau geopolitică”, scrie Neacșu, subliniind ”Nu doar proștii din ONG-urile voastre, din oștile de lachei ai globalismului citesc aberațiile voastre”.

Celebrul jurnalist atrage atenția că ”în primul rând că mințiți ca ultimele pramatii din subsolurile Bucureștilor: Putin și Rusia Unită sunt apreciați de peste 70% dintre cetățenii Rusiei”.

„Având în vedere multitudinea de etnii de pe întinsul Rusiei, este posibil, ca peste tot, să aplece urechile la vocile demolatoare ale globaliștilor, și să nu-l privească pe Putin cu ochi buni”, scrie Neacșu.

De fapt, naționalistul român punctează un aspect - ”Globalismul vrea conducători ca Elțân, ca Gorbaciov, ca Iohannis, ca Băsescu, care își trădează popoarele”.

În contrast, ”legile noi din Rusia sunt excelente”, consideră Ilie Neacșu, atrăgând atenția asupra ”problemei” care frământă Occidentul: ”Desanturile lui Soros, adică ale CIA, nu-și pot face jocul în Rusia”.

”Panaramelor, Rusia este prima Putere militară a Lumii. Recunoscută și de militarii americani”, scrie Ilie Neacșu, completând ”Ce veți face voi, troglodiților, dacă începe vârtejul apocaliptic și România e în tabăra care pierde sigur războiul?”.

Ilie Neacșu îi ia la rost pe mai tinerii săi colegi de breaslă: ”Ce pastile vi se administrează de vă comportați exact pe dos ? Scrieți adevărul crud, nu inventați tâmpenii , precum inventau Kovesi și Portocală dosare și probe împotriva adversarilor politici ai lui Băsescu și Iohannis”.

„Sunt informații pe site-ul vostru care contrazic aberațiile scrise de tine, șoricel lipsit de curaj. Pentru că nici numele nu ți-l pui sub mizeria de articol”, încheie celebrul jurnalist naționalist al anilor 90.
952
Tagurile:
Putere, Rusia
Tematic
"Am găsit o modalitate de a învinge Rusia". De ce s-a apucat Pentagonul
Acord de dezvoltare a schimburilor academice Rusia-România
Rusia se retrage din acordul Cer Deschis
Путин на церемонии вручения верительных грамот.

Putin a decorat peste 200 de medici pentru lupta împotriva coronavirusului

116
(reînnoit 17:03 06.03.2021)
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decorat peste 200 de medici pentru lupta împotriva coronavirusului

BUCUREȘTI, 6 mart - Sputnik. Președintele Vladimir Putin a acordat ordinele Pirogov și medaliile Luka Krymsky la peste 200 de lucrători medicali, rezultă din decretul publicat pe portalul oficial de internet al informațiilor juridice.

Astfel, șeful statului a remarcat contribuția medicilor în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Premiile au fost acordate pentru devotamentul arătat în îndeplinirea îndatoririlor profesionale, precum și pentru organizarea muncii pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecției cu coronavirus.

Mai mult de cât atât, președintele a oferit titlul onorific „Lucrător emerit în domeniul sănătății” la trei dintre medici.

Ordinul Pirogov și medalia Luka Krymsky au fost înființate în Rusia vara trecută. Ordinul Pirogov este acordat pentru acordarea asistenței medicale în situații de urgență, epidemii, ostilități și în alte circumstanțe care prezintă un risc pentru viață. Medalia Luka Krymsky este acordată medicilor practicanți, personalului medical junior și altor lucrători ai organizațiilor medicale pentru meritele lor în domeniul protecției sănătății și contribuția la organizarea asistenței medicale.

116
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Lukașenko i-a cerut lui Putin avioane de vânătoare suplimentare
Putin: Rusia își va dezvolta sectorul cărbunelui
Helmuth Duckadam i-a transmis președintelui Putin că e singura sa speranță să se vaccineze

Загрузка...
СПУТНИК_LIVE: Большая пресс-конференция Владимира Путина

Putin, despre cei care îi determină pe tineri se sinucidă: „insecte”, „nemernici”

693
Președintele rus Vladimir Putin i-a condamnat în termeni foarte duri pe cei care îi împing pe copii să-și pună capăt vieții, descriindu-i drept lași și „insecte” care merită să fie „zdrobite”.

BUCUREŞTI, 5 mart – Sputnik. Nimeni nu trebuie să abuzeze de încrederea copiilor pentru a câștiga bani, cum sunt cei care diseminează pornografie infantilă sau distribuie droguri, a declarat Vladimir Putin joi, 4 martie, în cadrul unei întâlniri la Kremlin cu voluntari în campania civică națională „Suntem împreună”, care promovează ajutorul reciproc și solidaritate între cetățeni în perioada de epidemie.

Președintele i-a mai criticat dur pe cei care îi invită pe tineri să participe la demonstrații ilegale „pentru a lupta cu poliția” și astfel pentru a-i folosi pentru „a-și atinge scopurile lor egoiste”.

De asemenea, Vladimir Putin i-a condamnat în termeni foarte duri pe cei care îi împing pe tineri să se sinucidă. Dar, odată ce „acești monștri” sunt arestați de poliție, aceștia apar într-o lumină foarte diferită decât imaginea de pe web, a continuat președintele rus.

„Pe Internet, este un «Rambo» care împinge o fată sau un băiat să sară de pe acoperiș. Pregătește un întreg scenariu pentru a-i împinge spre asta, dar când polițiștii intră în casa lui, face în pantaloni, la propriu. Este un ticălos, o insectă, pe care nu am avea milă să o zdrobim”, a afirmat preşedintele pe un ton necruţător.

În final, Putin a spus că speră că majoritatea covârșitoare a cetățenilor înțeleg pericolul pe care îl reprezintă astfel de oameni pentru viitorul țării.

693
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Lukașenko i-a cerut lui Putin avioane de vânătoare suplimentare
Helmuth Duckadam i-a transmis președintelui Putin că e singura sa speranță să se vaccineze
Putin: Rusia își va dezvolta sectorul cărbunelui

Загрузка...

Prototipul navei SpaceX Mars a explodat după prima aterizare cu succes

0
(reînnoit 17:15 06.03.2021)
O nouă rachetă SpaceX Mars a explodat la puțin timp după ce aterizase cu bine în urma unui zbor test.

Un nou prototip al rachetei SpaceX Mars a explodat pe platforma de lansare, la puțin timp după ce racheta reușise să aterizeze la punct fix pe verticală în urma unui zbor test. Explozia s-a produs la doar câteva minute după ce misiunea fusese declarată un succes. Aceasta este a treia explozie a unei rachete pe care Elon Musk, proprietarul SpaceX, a conceput-o pentru a transporta un echipaj uman pe planeta Marte.

Racheta a efectuat un zbor test fără probleme până la o înălțime de 10 kilometri deasupra Texasului. Racheta a coborât apoi pe orizontală și reușit în final să aterizeze pe verticală la punct fix, pe platforma de lansare.

Totul părea în regulă, ceea ce l-a făcut pe comentatorul programului SpaceX să declare: „A treia oară e cu noroc, așa cum se spune”.

La puțin timp, însă, totul a sărit în aer. Forța exploziei a propulsat prototipul SpaceX la câțiva metri înălțime. Racheta a făcut o tumbă în aer și a căzut pe sol într-o mare de flăcări.

0
Tagurile:
SpaceX

Загрузка...