Președintele Federației Ruse Vladimir Putin, adresare către poporul rus

Putin i-a felicitat pe creștinii ortodocși de Paște

498
(reînnoit 07:43 19.04.2020)
Vladimir Putin a felicitat creștinii ortodocși și toți cetățenii ruși care sărbătoresc Sfânta Înviere a lui Hristos, menționând că credința ține oamenii împreună.

BUCUREȘTI, 19 apr - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a felicitat creștinii ortodocși și toți cetățenii ruși care sărbătoresc Sfânta Înviere a lui Hristos, menționând că credința ține oamenii împreună și îi ajută să suporte greutățile, transmite serviciul de presă al președintelui Federației Ruse.

"Felicitări creștinilor ortodocși, toți cetățenii Rusiei, sărbătorind Sfânta Înviere a lui Hristos. Marea sărbătoare de Paște umple inimile oamenilor de bucurie și speranță, credință în puterea atotcuprinzătoare a vieții, în triumful bunătății, dragostei și dreptății. Aceste idealuri și valori durabile ne țin împreună pe oameni și ne ajută să facem față unui an de încercări dificile ", serviciul de presă transmite felicitări președintelui.

Potrivit șefului statului, astăzi, ca în orice moment, Biserica Ortodoxă Rusă și alte confesiuni creștine îndreaptă slujba ascetică spre întărirea fundamentelor spirituale și morale ale societății și creșterea moștenirii noastre istorice și culturale. Participa creativ la creșterea tinerei generații, consolidând instituția familiei.

Președintele a remarcat, de asemenea, marea și nivelul înalt al activități sociale, caritabile ale organizațiilor religioase creștine, sprijinul lor de voluntari, voluntari, toți oameni grijulii care sunt sincer dornici să îi ajute pe ceilalți.

"În această zi luminoasă, festivă, vă doresc sincer sănătate, succes și tot ce este mai bun", a încheiat Putin în felicitarea sa.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

498
Tagurile:
Paște, Vladimir Putin
Tematic
Putin a dispus elaborarea unui program de dezolvare a tehnologiilor nucleare
Putin i-a cerut ministrului Energeticii detalii despre OPEC+
Adresarea lui Vladimir Putin: Noi măsuri pentru sprijinirea economiei - Video
Vladimir Putin anunță măsuri ample pentru susținerea sectoarelor afectate de pandemie
Putin a amânat parada militară de 9 mai
Vladimir Putin, lecție de diplomație și solidaritate în cea mai dificilă perioadă
Vladimir Putin

Ce rezultate a înregistrat Putin după vaccinare

172
(reînnoit 20:01 10.05.2021)
Președintele a vorbit despre rezultatele înregistrate după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

BUCUREȘTI, 10 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că are un rezultat pozitiv după vaccinarea împotriva coronavirusului. Potrivit medicilor, șeful statului are un coeficient de pozitivitate egal cu 15.

“În ceea ce privește servitorul vostru umil, între-adevăr, pe 9 mai am fost testat, iar rezultatul este pozitiv. Ați vorbit despre aceste titre, acum specialiștii vorbesc de coeficientul de pozitivitate – care la mine este de 15. Precum au spus medicii, e un rezultat bun”, a declarat Putin la postul de televiziune Rossiya 24, fiind întrebat de un jurnalist despre rezultatele vaccinării împotriva COVID-19.

​Pe 23 martie, președintele rus a primit prima component a vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, iar pe 14 aprilie și-a administrat cel de-al doilea component. După vaccinare, Putin a menționat că potrivit medicilor, reacția imună a fost una bună. În același timp, președintele nu a numit preparatul cu care a fost vaccinat, denumirea acestuia fiind cunoscut doar de medicul personal al liderului rus.

172
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Putin: Nu există iertare pentru cei care pun în aplicare planuri agresive
Presa a aflat unde ar putea avea loc întâlnirea dintre Putin și Biden
Știrea zilei: Un ministru român i-a scris lui Putin! Nu vrem să fim dușmani!
Putin și Erdogan au discutat despre situația pandemică
Putin i-a felicitat pe liderii și cetățenii statelor CSI cu aniversarea a 76-a a Victoriei
Peskov a explicat cuvintele lui Putin despre „călăii nezdrobiți”
Putin i-a îndemnat pe ruși să se vaccineze activ

Загрузка...
Vladimir Putin

Putin i-a îndemnat pe ruși se vaccineze activ

235
(reînnoit 15:46 10.05.2021)
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a îndemnat cetățenii să se vaccineze activ împotriva COVID-19.

BUCUREȘTI, 10 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că situația legată de vaccinarea împotriva COVID-19 este una stabilă.

“Situația în țară, potrivit specialiștilor, este una stabilă”, a spus Putin la postul de televiziune Rossiya 24, fiind întrebat despre situația din țară.

Liderul rus a menționată “la totul, cum s-ar spune, totul e pe raft: nu crește și se menține la acest nivel, la care a rămas mai devreme”.

Totodată, președintele a anunțat că a discutat că șeful Rospotrebnadzor, Anna Popova, despre problemele legate de combaterea coronavirusului: e nevoie de respectarea ritmurilor de vaccinare și obligativitatea măștii.

“Astăzi am discutat cu Anna Popova, principatul medic sanitar. Din numele meu și din numele ei, aș vrea să mă adresez cetățenilor noștri să continuăm campania de vaccinare”, a spus Putin.

Președintele a reamintit șefilor regiunilor despre importanța respectării ritmurilor de testare și vaccinare.

“Desigur, trebuie să respectăm regulile, pe care le elaborează specialiștii în condițiile de azi. În niciun caz nu trebuie să ignorăm recomandările: trebuie să respectăm regimul de măști, să respectăm și alte cerințe. Doar în acest vom avea un succes și nu mă îndoiesc că îl vom obține”, a adăugat președintele.
235
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Știrea zilei: Un ministru român i-a scris lui Putin! Nu vrem să fim dușmani!
Știrea nopții: Biden, speranțe în legătură cu Putin
Presa a aflat unde ar putea avea loc întâlnirea dintre Putin și Biden
Putin i-a felicitat pe liderii și cetățenii statelor CSI cu aniversarea a 76-a a Victoriei
Putin: Nu există iertare pentru cei care pun în aplicare planuri agresive
Peskov a explicat cuvintele lui Putin despre „călăii nezdrobiți”

Загрузка...