Moscova

Moscova, votată cea mai bună destinație turistică din lume la World Travel Awards - Video

683
(reînnoit 19:50 29.11.2019)
Moscova a câștigat premiul I la principala nominalizare World Travel Awards - cea mai bună destinație turistică dintre orașe.

BUCUREŞTI, 29 nov – Sputnik, Doina Crainic. „Am câștigat unul dintre cele mai prestigioase premii din industria turismului. Festivitatea de decernare a premiilor pentru câștigători tocmai s-a încheiat, am primit un Oscar turistic la principala nominalizare”, a scris primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, pe pagina sa de Instagram.

Primarul a mai spus că anul acesta capitala a fost vizitată deja de 19,5 milioane de turiști, urmând să mai vină turişti şi de sărbători. Pe lângă aceştia, se adaugă şi cei 45 de milioane de călători care vin la Moscova pentru o zi.

Festivitatea de premiere a avut loc la Oman.

Capitala Rusiei a concurat cu Londra, New York, Lisabona, Paris, Sankt Petersburg, Sydney, Rio de Janeiro și alte oraşe. Moscova a fost aleasă de majoritatea turiștilor și a reprezentanților industriei.

Ekaterina Pronitcheva, președintele Comisiei Turismului de la Moscova, care a participat la ceremonie, a subliniat că premiul World Travel Awards reprezintă un semn că Moscova își consolidează poziția de centru turistic internațional.

„Este un oraș cu o istorie și o cultură bogate, cu una dintre cele mai mari economii din lume, un imens megacentru al afacerilor. Turiști din diferite țări vin la Moscova, rămân cu impresii pozitive și se simt confortabil și în siguranță”, a spus Pronitcheva, citată de Sputnik France

O dovadă în acest sens este ratingul acordat de călători, care au votat, împreună cu profesioniști din sectorul turistic global, pentru capitala Rusiei.

World Travel Awards a fost înfiinţat în 1993 și este considerat cel mai prestigios premiu din industrie. În 2020, finala Oscarului Turistic va avea loc pentru prima dată la Moscova.

683
Tagurile:
Rusia, turism, Moscova
Tematic
Destinațiile turistice din Rusia care trebuie neapărat văzute
(FOTO) Top 5 cele mai populare destinaţii pentru vacanţa de iarnă din Rusia
Chișinău – cea mai populară destinație a marilor orașe din Rusia
Top 10 cele mai bune destinații turistice în Rusia

Загрузка...