Ministrul Apărării, Serghei Șoigu

Șoigu a explicat care este cea mai mare amenințare pentru Rusia

387
(reînnoit 09:21 22.09.2019)
Credința oarbă a SUA în propria supremație militară reprezintă cea mai mare amenințare pentru Rusia și alte state, consideră ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu.

BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik. Credința SUA în propria supremație militară, motiv care i-ar putea determina la întreprinderea unor pași iraționali reprezintă principala amenințare pentru Rusia și alte țări, a declarat ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu.

"Când ești conștient de propria vulnerabilitate, ești interesat în păstrarea echilibrului și unei securității egale comune, ești nevoit să-ți pui mintea în mișcare. Atunci când crezi, așa cum din inerție mai cred SUA, că raportul de forțe este în favoarea ta, atunci pot apărarea diverse idei iraționale. Anume o astfel de situație o consider principala amenințare pentru Rusia", a declarat el într-un interviu oferit ziarului Moskovskiy Komsomoleț.

În afară de aceasta, la nivelul actual al informatizării și automatizării există o probabilitate înaltă a comiterii unei erori în gestionarea armelor. Anume din aceste motive în ultimul timp problemele securității informaționale se află pe prim plan.

 

 

387
Tagurile:
ministrul Apărării, Rusia, Serghei Șoigu
Tematic
Ce se întâmplă cu munițiile din Cobasna: Iată ce au discutat Voicu și Șoigu
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, la Chișinău: prima întâlnire - cu Igor Dodon
Șoigu a transmis Moldovei documente desecretizate ale Ministerului rus al Apărării

Загрузка...