Vladimir Putin

Ce atitudine are Putin față de Zelenski Kremlinul

310
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a dezvăluit atitudinea pe care o are președintele Rusiei, Vladimir Putin, față de președintele ucrainean, Vladimir Zelenski.

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, are o atitudine pozitivă față de președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, însă pentru dânsul nu discuțiile sunt importante, ci realizarea înțelegerilor încheiate, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Президент РФ Владимир Путин, архивное фото
© Sputnik / Алексей Дружинин

„Comunicarea între cei doi șefi de stat, desigur, e un fapt care poate fi apreciat doar pozitiv. Președintele Putin a fost întotdeauna un adept al dialogului pentru soluționarea problemelor actuale, mai ales când e vorba de astfel de situații neglijate precum relațiile ruso-ucrainene”, a spus Peskov.

Purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse a menționat că Putin este un interlocutor extrem de pragmatic și cea mai mare importanță o acordă nu discuțiilor în sine, ci realizării acelor înțelegeri asupra cărora s-a convenit până și în timpul fiecărei discuții.

310
Tagurile:
Dmitryi Peskov, Kremlin, Ucraina, Rusia, Vladimir Zelenski, Vladimir Putin
Tematic
Partidul lui Zelenskyi vrea să permită străinilor să cumpere terenurile agricole
MAE al Ucrainei: Zelenskyi se va întâlni cu Putin
Simonian i-a cerut lui Zelenski, în limba ucraineană, să-l elibereze pe Vîșinski
Discuțiile Sandu-Zelenski la Kiev: moldovenii ar putea merge în Ucraina doar cu buletinul
Noi detalii din cadrul discuției Putin-Zelenski

Загрузка...