Putin

Vladimir Putin i-a felicitat pe toți ortodocșii cu Sfintele Sărbători de Paști

389
(reînnoit 14:03 28.04.2019)
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a remarcat faptul că aceasta este o sărbătoare creștină veche care deja timp de sute de ani le umple inimilor creștinilor cu bucurie, speranță și încredere în victoria vieții și a dragoste.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik, S.P. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a venit cu un mesaj de felicitare adresat creștinilor ortodocși, care sărbătoresc Învierea Domnului, anunță serviciul de presă al Kremlinului.  

“Este o sărbătoare creștină veche care deja timp de sute de ani le umple inimilor creștinilor cu bucurie, speranță și încredere în victoria vieții și a dragoste”, a menționat președintele rus.

Potrivit liderului Federației Ruse, Paștele simbolizează continuitatea tradițiilor spirituale dintre generații și consolidează unitatea poporului.

El a mai menționat că Biserica Ortodoxă Rusă, alte confesiuni creștini, joacă un rol important în păstrarea moștenirii bogate culturale și istorice cu care este celebră Rusia, au grijă să consolideze valorile familiei și să educe tinerele generații.

389
Tagurile:
creștini ortodocși, Sfintele Paști, Vladimir Putin
Tematic
Pastorala Patriarhului României de Sfintele Paşti 2019
Paştele 2020: Când pică Paştele ortodox şi cel catolic în 2020
Paşte 2019: Cum va fi vremea de Paşte şi Paştele Blajinilor - prognoza meteo

Загрузка...