Sisteme de laser Peresvet

Ministerul rus al Apărării: Sistemele laser "Peresvet", desfășurate în locuri de dislocare

300
(reînnoit 15:37 20.02.2019)
Ministerul rus al Apărării: Sistemele de arme cu laser Peresvet au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei.

BUCUREȘTI, 20 feb – Sputnik. Toate sistemele de laser “Peresvet”, intrate în dotarea armatei, au fost amplasate în locurile de dislocare, a anunța Ministerul Apărării al Rusiei.

În mesajul său adresat Adunării Federale, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că lucrările legate de modelele viitorului și sisteme de arme despre care a vorbit în mesajul său din anul 2018, „continuă ritmic, fără întreruperi, conform planului”. Președintele a amintit de sistemul de rachete „Avangard”, racheta intercontinentală Sarmat, sistemul de laser “Peresvet”, drona subacvatică „Poseidon” și sistemul aviatic cu rachete hipersonice Kinjal.

"Toate sistemele laser "Peresvet" au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă. Sistemele Peresvet sunt calitativ noi, o armă bazată pe tehnologii înalte", se spune în comunicat.

Totodată Ministerul Apărării al Rusiei notează că unitățile dotate cu “Peresvet” au trecut toate recalificările, iar acum își perfecționează abilitățile profesionale în cadrul exercițiilor în locurile de dislocare.

300
Tagurile:
Ministerul Apărării al Federației Ruse, Peresvet, laser
Тема:
Industria militară rusă (89)
Tematic
Putin: Rusia nu are de gând să amplaseze prima rachete în Europa
Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”
Putin a prezentat cel mai nou tip de armă - racheta Zirkon
Vladimir Putin: Nu avem timp de pierdut în ceea ce privește dezvoltarea strategică
Putin: SUA încalcă INF prin amplasarea lansatoarelor de rachete în România

Загрузка...