Tancul rusesc T-90MS - în rusă Т-90МС la o expoziție organizată în 2016

Noua armă rusească de temut: Tancul rusesc T-90MS, „o armă de înaltă precizie”

734
Dotat cu rachete ghidate și proiectile, cu o încărcătură explozivă controlată de la distanță, tancul T-90MS este realmente o „armă de înaltă precizie”, potrivit directorului executiv al companiei producătoare.

BUCUREŞTI, 17 feb – Sputnik, Doina Crainic. Tancul T-90MS, destinat exportului, poate fi considerat o armă de înaltă precizie, a declarat pentru Sputnik Andrei Terlikov, directorul executiv al grupului KBTM, care dezvoltă și produce vehicule blindate.

„O gamă largă de muniții, inclusiv rachete ghidate și proiectile cu fragmentare, cu o încărcătură explozivă controlată de la distanță, fac din acest tanc o armă de înaltă precizie”, a spus Andrei Terlikov.

Potrivit acestuia, noul tanc este protejat împotriva tuturor armelor anti-tanc care există în prezent.

„Dacă luăm în considerare caracteristicile sale principale, printre care protecția, puterea de foc și mobilitatea, T-90MS nu are rivali. Este echipat cu un nou sistem de protecție dinamică de generația a treia care oferă o apărare foarte eficientă împotriva tuturor tipurilor de arme anti-tanc moderne”, a adăugat Terlikov.

Tancul T-90MS va fi prezentat publicului la Expoziția Internațională de arme de apărare IDEX, ediţia 2019, care va avea loc în Abu Dhabi între 17 și 21 februarie.

734
Tagurile:
armă, Tank T-90MS
Tematic
Final Stage of Tank Biathlon Contest at 2017 Army Games
Tancul rusesc T-90S îl eclipsează pe rivalul său american, potrivit National Interest

Загрузка...