Președintele Rusiei, Vladimir Putin a participat la ședința forumului Business Russia

Putin: Rusia trebuie treacă la viza electronică

263
(reînnoit 16:56 06.02.2019)
Rusia trebuie să ușureze procesul de obținere a vizei și să treacă la sistemul de viză electronică, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 6 feb – Sputnik. Practica ușurării regimului de vize pentru turiști trebuie extinsă, inclusiv în privința Orientului Îndepărtat, fiind necesară, de asemenea, și trecere la vizele electronice, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, la forumul “Business Russia”.

“Există restricții pe care, indiscutabil, trebuie să le eliminăm, precum tot felul de formalități, inclusive cele pentru obținerea vizei”, a declarat acesta.

Putin a mai menționat că turiștii care sosesc în Sankt Petersburg pe cale maritimă se pot afla fără pe acest teritoriu fără viză timp de trei zile.

“Această experiență trebuie generalizată și extinsă, inclusiv în Orientul Îndepărtat. Trebuie să trecem la utilizarea pe scară largă a vize electronice”, a spus el, precizând că acest proiect este în curs de elaborare.

De asemenea, președintele a povestit despre campionatul mondial de fotbal și problemele legate de organizarea lui. În special, a menționat subiectul cetățenilor care au pătruns în țară în calitate de microbiști, fără a fi interesați de fotbal, ci de pătrunderea în statele din Uniunea Europeană.

263
Tagurile:
Viza, Rusia, Vladimir Putin
Tematic
Noul regim de vize și prețuri competitive atrag noi turiști în Rusia
Tot mai mulți americani, interesați să viziteze Rusia pentru turism sau afaceri
Microbişti români, puteţi intra fără viză în Rusia!
Rusia ar putea scuti turiștii de viză

Загрузка...