Nikita Mihalkov

Celebru regizor rus, despre Comedy Woman: „Sunt niște oi”. A luat apărarea unui general

158
(reînnoit 13:57 05.02.2019)
Nikita Mihalkov a criticat dur protagonistele emisiunii ruse de umor “Comedy Woman” pentru glumele făcute pe seama unui general sovietic, decedat eroic în Cel De-Al Doilea Război Mondial.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Renumitul regizor rus Nikita Mihalkov a critica emisiunea de umor “Comedy Woman” de la postul de televiziune TNT, pentru glumele făcute pe seama generalului Dmitryi Karbyșev, numind protagonistele showlui “niște oi”, scrie RIA Novosti.

Pe 1 februarie, în emisiunea Besogon, publicată YouTube, Mihalkov s-a arătat indignat de gluma despre “sufletul congelat” al generalului Karbyșev, care a răsunat în unul din scenetele Comedy Woman în 2013.

„Când aceste oi din Comedy Woman glumesc așa, ele înțeleg despre ce vorbesc? Despre cine vorbesc? Și-ar putea imagina pentru o secundă, ce înseamnă acest lucru: să stai pe un ger de 40 de grade în timp ce ești stropit cu apă dintr-un furtun până te transformi într-un monument?”.

Potrivit regizorului, generalul Karbyșev a fost "o personalitate fantastică".

“Tovarăși, gândiți-vă la patrie și curajul nu vă va părăsi”, l-a citat Mihalkov pe generalul rus.

General-locotenentul Dmitryi Karbyșev a devenit personificarea rezistenței și curajului omului rus. La începutul acțiunilor militare, numele lui Karbyșev ajunsese în lista persoanele pe care nemții și-au propus să-i ademenească de partea lor. În august 1941, acesta a fost capturat de armata germană. Marele savant și specialist militar a fost supus unor torturi infernale, însă nu a cedat, preferând moartea.

Generalul a murit pe 18 februarie 1945. El și alți prizonieri (peste 500 de persoane) au fost scoși afară pe un ger teribil și stropiți cu apă. Karbyșev a fost decorat postmortem cu ordinul de Eroul al Uniunii Sovietice.

158
Tagurile:
Comedy Woman
Tematic
TVR 2 va prezenta o serie de filme a regizorului Andrei Tarkovski
Tânăr regizor rus, premiul pentru cel mai bun lungmetraj la festivalul de film de la Buzău
Ecaterina Varnava din Comedy Woman - pericol pentru securitatea Ucrainei
O vedetă Comedy Woman s-a pomenit fără bagaje la Chișinău

Загрузка...