Пожар в жилом доме в центре Москвы

Incendiu în centrul Moscovei, sunt morţi şi răniţi (VIDEO)

329
(reînnoit 06:50 04.02.2019)
O casă rezidențială a luat foc în centrul Moscovei, o zonă de incendiu estimată la 2.000 de metri pătrați, a declarat luni Departamentul Moscovei din cadrul Ministerului de Urgențe al Rusiei.

BUCUREŞTI, 4 feb - Sputnik. Cel puţin patru persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială din centrul Moscovei.

"Zona de incendiu este estimată la 2.000 de metri pătrați", a scris Ministerul pe contul său Twitter.

Luni, un incendiu a izbucnit într-o clădire de apartamente situată pe bulevardul Nikitsky. Două persoane au decedat, în timp ce patru au fost rănite, a scris iniţial Ministerul.

​Potrivit Ministerului, peste 40 de persoane au fost evacuate sau salvate, inclusiv 8 copii. Nu au existat rapoarte privind cauza incendiului. Autoritățile de la Moscova au lansat o investigație privind incidentul.

Potrivit departamentului de la Moscova al Ministerului de Urgențe al Rusiei, incendiul a fost localizat.

"[La ora 3:50, ora locală], incendiul a fost localizat", a declarat departamentul pe Twitter.

Serviciul de presă al Ministerului de Urgențe a declarat pentru Sputnik că toți locatarii casei au fost evacuați. "Un total de 42 de persoane au fost salvate, inclusiv opt copii", a spus serviciul de presă.

Ministerul a spus mai devreme că 17 persoane, inclusiv doi copii, au fost evacuați. Luni dimineaţă, Ministerul a spus că focul a fost stins, adăugând că incendiul a luat patru vieți.

Potrivit Ministerului, citând raportul de investigație, cauza preliminară a incendiului ar putea fi în sistemul de gaz al clădirii.

329

Загрузка...