Президент РФ В. Путин посетил Петропавловскую крепость

Putin își etalează abilitățile militare, trăgând dintr-un obuzier sovietic (VIDEO)

390
Vladimir Putin a fost prezent la festivitățile folclorice de la Cetatea Petru și Pavel din St Petersburg, președintele rus trăgând chiar cu tunul și a împărtășit câteva detalii personale despre cariera sa militară.

BUCUREȘTI, 8 ian - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat, pe 7 ianuarie, că a fost promovat la rang de locotenent ca și comandant de pluton al unei divizii de artilerie de obuziere.

„Se pare că suntem amândoi artileriști, am fost promovat locotenent ca artilerist, comandant al plutonului unei divizii de artilerie de obuziere ... 122 milimetri [calibru]", a declarat Putin.

O înregistrare video a conversației a fost publicată pe site-ul web al Kremlinului.

© Sputnik / Алексей Дружинин
Президент РФ В. Путин посетил Петропавловскую крепость

În ziua de Crăciun, dreptul de a trage o salvă a fost atribuit lui Vladimir Bendet, 85 de ani, un constructor respectat al Rusiei. Președintele l-a felicitat cu prilejul zilei sale de naștere și i-a înmânat un cadou. Apoi au efectuat trageri simultane.

Tradiția de a trage salve de la Cetate la mijlocul zilei datează de mai mulți ani, iar linia de tragere a unei lovituri este destul de strict respectată.

390

Загрузка...