Dmitryi Medvedev

Rusia și Belarus au creat un grup de lucru pentru integrarea celor două țări

209
(reînnoit 17:49 28.12.2018)
Rusia și Belarus creează un grup de lucru care se va ocupa cu procesul integrării celor două state.

BUCUREȘTI, 28 dec – Sputnik. Prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev, a anunțat că a semnat o dispoziție de înființare a unui grup de lucru al Rusiei și Belarus pentru integrare, din care va face parte reprezentanții tuturor instituțiilor de stat ruse (inclusiv membrii Curții de Conturi, Consiliul Federației și Duma de Stat), în frunte cu ministrul Dezvoltării Economice, Maxim Oreșkin.

"Am convenit asupra creării unui grup de lucru. Am semnat deja dispoziția respectivă. Din partea noastră acesta va fi prezidat de Oreșkin. Aici vor fi incluși reprezentanții tuturor instituțiilor de stat, nu doar cele din subordinea guvernului, dar și Duma de Stat, Consiliul Federației (doar e vorba de o integrare), Curtea de Conturi", a declarat Medvedev.

Marți, la Moscova au avut loc negocieri între președinții Rusiei și Belarus. Cei doi lideri au discutat despre prețurile la resursele energetice și despre schimbările care vor avea loc în legislația fiscală rusă.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitryi Peskov, a anunțat că următoarea întâlnire între Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko va avea loc la Moscova, pe 29 decembrie.

209
Tagurile:
Belarus, Rusia, Aleksandr Lukașenko, Dmitry Medvedev
Tematic
Nou record mondial: un belarus a urnit din loc un tractor de 19 tone
Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat la Suceava. 16 minori - la spital VIDEO
Lukașenko a trimis-o pe “Miss Belarus 2018” la muncă în kolhoz
Lukașenko a vorbit despre intrarea Belarusului în componența Rusiei
Două orașe românești se vor înfrăți cu belarușii

Загрузка...