Vladimir Putin

Putin a vorbit despre călătorii în locuri sălbatice și despre întâlniri cu urșii

194
(reînnoit 12:57 08.12.2018)
Vladimir Putin, la ceremonia de decernare a premiilor Societății Geografice din Rusia, și-a reamintit călătoriile în locuri sălbatice și întâlnirea cu urșii.

BUCUREŞTI, 8 dec - Sputnik. La înmânarea unui premiu la Kremlin unui laureat într-una dintre nominalizări, președintele a mulțumit tuturor laureaţilor la premiu și tuturor celor care "iau parte la o lucrare atât de vastă și foarte importantă pentru țară precum cunoașterea pe noi înşine".

"Acum se vorbea despre floră, despre faună, despre pădurile îmbătrânite și despre urși, care necesită nu numai timp și dedicare în munca desfăşurată, ci și curaj. Eu chiar am fost în aceste locuri, urmăream: aici urşi, dincolo urşi. Când au început să vină din această parte, ne-am gândit că ar trebui să ne mișcăm cumva, dar băieții au locuit acolo timp de șapte luni chiar lângă ei", a spus Putin.

El a menționat că o astfel de activitate este foarte interesantă și ne permite să înțelegem "cine suntem, de unde suntem și de unde mergem". Potrivit președintelui, acest lucru este foarte important, iar acesta este unul dintre elementele identității naționale, care permite "a fi mai puternic din interior".

194
Tagurile:
Urs, Vladimir Putin

Загрузка...