Vladimir Putin

Putin: consolidăm securitatea alimentară și independența industriei farmaceutice

670
(reînnoit 15:40 27.11.2018)
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că Rusia trebuie să ia măsuri de protecție în două domenii de importanță vitală pentru cetățenii țării.

BUCUREȘTI, 27 nov – Sputnik. Rusia trebuie să-și consolideze securitatea alimentară și să asigure independența industriei farmaceutice, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin în cadrul ședinței consiliului prezidențiale pentru Știință și Educație.

“Avem nevoie de niște descoperiri revoluționare, proiecte care vor permite crearea unei producții autohtone de clasă mondială, formarea unei baze tehnologice și de producție puternice, modernizarea infrastructurii transporturilor, introducerea noilor tehnologii în construcții, îmbunătățirea mediului ambiant și a domeniului protecției sănătății, inclusiv asigurarea independenței în punctele-cheie ale industriei farmaceutice, consolidarea securității alimentare, inclusiv din contul materialului semincer și genetic autohton”, a spus Putin.

Potrivit lui, instituțiile de învățământ superior trebuie să contribuie științific și intelectual la proiectele naționale și programele de dezvoltare, să pregătească cadrele profesionale pentru studii complexe și pentru realizarea unor sarcini în domeniul tehnologiilor producției alimentare.

670
Tagurile:
Știință, Rusia, Vladimir Putin
Tematic
Kremlinul, despre propunerea ca Putin să poarte ”uniforma de comandant suprem”
Siria: Cât loc îi va reveni la preconizata întrevedere Putin-Trump în Argentina?
Studiu: Care este secretul popularității lui Vladimir Putin și a lui Xi Jinping?
Vladimir Putin și Angela Merkel au discutat despre incidentul din strâmtoarea Kerci
Putin: Mișcarea înainte și în sus aduce mai multe dificultăți, dar Rusia le va depăși

Загрузка...