Vladimir Putin

Putin: ritmurile de reînarmare a armatei sunt respectate

174
(reînnoit 17:10 20.11.2018)
Vladimir Putin a declarat că procesul se încadrează în termenele stabilite, până în 2021 ponderea armamentului și tehnicii moderne ar urma să constituie cel puțin 70 la sută.

BUCUREȘTI, 20 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că ritmurile planificate de reînarmare a trupelor sunt respectate.

“Voi menționa că ritmurile prestabilite pentru reechiparea trupelor cu arme moderne sunt respectate. În același timp, se atrage o atenție deosebită dezvoltării și livrării sistemelor și complexelor de perspectivă, care urmează să determine viitorul forțelor armate”, a spus șeful de stat marți, la ședința dedicată executării comenzilor de stat.

La deschiderea reuniunii, președintele a menționat că principalele orientări în procesul de realizare a comenzilor de stat sunt prevăzute de noul program de stat de înarmare.

“În conformitate cu acesta, în 2021 ponderea armelor și tehnicii moderne în armată și flotă trebuie să constituie nu mai puțin de 70 la sută. O astfel de echipare pe scară largă va permite rezolvarea unei game largi de sarcini actuale și de perspectivă, care stau în fața Forțelor Armate ale Federației Ruse și, în primul rând, pentru păstrarea parității strategice și protejarea Rusiei de amenințările externe”, a specificat șeful statului.

El reamintit că în acest an au fost alocate resurse semnificative prin intermediul Ministerului Apărării – e vorba de peste 1,5 trilioane de ruble.

174
Tagurile:
reînarmare, Înarmare, Rusia, Armata, Vladimir Putin
Тема:
Industria militară rusă (103)
Tematic
Putin: Trump este îngrijorat de riscurile unei noi curse a înarmărilor
NATO promite o lume de pace care se înarmează până-n dinți. România îi ține isonul
Trump ne mai cere un vagon de bani. Unde duce înarmarea în acest ritm
România înarmată – modernizează baza de la Câmpia Turzii şi va cumpăra aeronave

Загрузка...