Su-57

Su-57, un produs al tehnologiilor de discreţie şi de furtivitate. VIDEO

403
(reînnoit 13:48 15.11.2018)
Pe lângă alte caracteristici, ultramoderna navă aeriană are și un nivel redus de vizibilitate pe radar și în diapazon infraroșu.

BUCUREȘTI, 15 nov - Sputnik. O bună parte a detaliilor referitoare la Su-57 sunt clasificate, dar se cunoaște că el întrunește calitățile unui avion de vânătoare de generația a 5-a: viteză supersonică, multifuncționalitate, manevrabilitate remarcabilă.

Pentru a-l face aproape imperceptibil, inginerii corporației Sukhoi au pornit practic de la zero, creând o proprie tehnologie gen ”stealth” și dezvoltând o platformă inovativă.

Totul a fost subordonat scopului ca fuzelajul, sistemul de pilotare și propulsorul să asigure o posibilitate redusă de reperare de către radare și senzorii termici.

În prezent, după ce a fost dotat cu un nou motor, Su-57 este supus testelor. Anterior, în Siria, piloții au acumulat o experiență prețioasă de reperare a avioanelor americane ”invizibile” F-22 și F-35 cu ajutorul radarelor de bord performante.

Potrivit lui Yevgeny Mukhukov, director și inginer șef al biroului de proiectare Lioulka, care a dezvoltat motorul aeronavei, Su-57 are caracteristici mai avansate comparativ cu alte avioane de luptă de generația a 5-a.

Ministerul Apărării și corporația Sukhoi au semnat un contract care prevede că FA vor primi primul Su-57 în 2019.

403
Tagurile:
detalii, Caracteristici, Su-57
Тема:
Tehnica militară rusească (60)
Tematic
Interceptarea unui avion spion al SUA deasupra Mării Negre - Moscova dă detalii. VIDEO
Primele imagini cu supermodernul avion de luptă rusesc Su-57, deja pe net
Forțele aerospațiale rusești au distrus peste 122.000 de ținte teroriste în Siria

Загрузка...