Președintele Rusiei, Vladimir Putin

Sondaj: 64,5 la sută din ruși aprobă activitatea lui Putin

92
(reînnoit 16:22 09.11.2018)
Activitatea președintelui rus, Vladimir Putin, este aprobată de 64,5 la sută din ruși, potrivit ultimului sondaj realizat de Centrul Rus pentru Studierea Opiniei Publice.

BUCUREȘTI, 9 nov – Sputnik. Nivelul de aprobare a activității președintelui Rusiei, Vladimir Putin, este de 64,5 la sută, potrivit ultimului sondaj realizare de Centrul Rus pentru Studierea Opiniei Publice (VȚIOM). Datele prezentate se se referă la perioada 29 octombrie – 4 noiembrie.

În același timp, nivelul de aprobare a activității prim-ministrului și Guvernului rus se află la nivelul de 36,6 la sută, respectiv 41,6 la sută.

Primul loc în topul încrederii față de personalități politici este ocupat de Vladimir Putin – 36,8 la sută. Pe locul doi se află ministrul Apărării, Serghei Șoigu – 15,1, pe locul trei, ministrul Afacerilor Externe – Serghei Lavrov – 12,2 la sută. Activistul de opoziție, Aleksei Navalnyi, are o cotă de încredere de 0,8 la sută.

Cel mai popular partid rămâne a fi Rusia Unită – 35,5 la sută, fiind urmat de Partidul Comunist – 15,8 la sută, Partidul Liberal-Democrat – 11,9 la sută și Rusia Echitabilă, cu 5,6 la sută.

92
Tagurile:
Rusia, sondaj, Vladimir Putin
Tematic
Trump nu este sigur că va avea o întrevedere cu Putin la Paris
Putin și Trump vor schimba formatul negocierilor din cauza lui Macron
Putin: În pofida concurenței neloiale, respectăm regulile de joc pe piața armamentelor
Confirmat: Putin și Trump vor avea o întrevedere la summitul G20 din Argentina
Lavrov despre agenda discuțiilor dintre Putin și Trump

Загрузка...