Kremlin

Peskov: Kremlinul este atent la evoluția ratei de popularitate a lui Putin

160
(reînnoit 16:47 03.10.2018)
Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei a confirmat că ratingul șefului de stat este urmărit cu atenție.

BUCUREȘTI, 3 oct — Sputnik. Declarația a fost făcută în cadrul întâlnirii de azi cu jurnaliștii care s-au interesat dacă Putin este preocupat de efectul care l-a avut majorarea vârstei de pensionare asupra gradului său de popularitate în rândul cetățenilor Rusiei.

”Știți atitudinea președintelui fața de aceste ratinguri. Fără doar și poate, urmărim cu atenție cum se schimbă acestea, această volatilitate, dar pentru președinte indicii de popularitate nu au fost niciodată un impediment pentru muncă reală spre binele oamenilor. Or, anume creșterea nivelului de viață a pensionarilor șeful de stat a numit-o drept scop final al acestor transformări”, a spus Dmitry Peskov, citat de RIA Novosti.

pensionari
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Acesta a reamintit că liderul de la Kremlin și-a expus poziția ”în mod absolut direct și sincer” în mesajul său televizat către națiune, în care a formulat abordarea și argumentele în legătură cu reforma sistemului de pensionare.

În conformitate cu legea adoptată de Duma de Stat pe 27 septembrie, va avea loc majorarea graduală a vârstei de pensionare până la 65 de ani pentru bărbați și 60 de ani pentru femei. Au fost luate în considerare propunerile lui Putin privind acordarea mai multor facilități femeilor și adoptarea unor măsuri de protecție socială față de persoanelor care sunt în pragul pensionării.

160
Tagurile:
atenție, evoluții, rata de popularitate, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Veste bună pentru 1 milion de români. Statul le dă câte 1.450 de lei
Darnic Guvernul? Ajutorul pentru pensionarii săraci valorează cât 13 kg de carne
Pensionarii din învăţământ ar trebui să se retragă? Ce spun profesorii
Oraşul din România unde pensionarii primesc cel mai mult - nu e Bucureşti
Degeaba acuzăm pensionarii. Câți bani primesc cei mai nevoiași dintre ei

Загрузка...