Forbes

Cele mai influente personalități din Rusia, potrivit revistei Forbes

145
(reînnoit 18:07 30.08.2018)
Prestigioasa revistă săptămânală americană Forbes și-a prezentat clasamentul anual al greilor din Rusia. Politicieni, industriași, iată care sunt cele mai proeminente nume de pe această listă.

BUCUREŞTI, 30 aug — Sputnik, Doina Crainic. Revista americană Forbes a publicat lista actualizată cu cele mai importante personalități din Rusia.

În topul acestei liste compuse din 100 de nume se află președintele Vladimir Putin, recent clasat printre cele mai influente personalităţi de pe planetă.

„Vladimir Putin a trecut automat în fruntea listei, ca fiind cea de-a doua personalitate cu cea mai mare influență din lume, potrivit Forbes", se precizează în presă.

Vladimir Putin
© Sputnik / Алексей Никольский

De asemenea, în top 5 au fost incluşi președintele consiliului de administrație al Sperbank, Herman Gref, directorul executiv al Gazprom, Alexei Miller, urmat de Igor Stechin, CEO-ul companiei petroliere ruseşti Rosneft, și de premierul rus Dmitri Medvedev.

De asemenea, pe listă se mai află ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ministrul Apărării, Serghei Șoigou, și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Zhirinovsky, încheie acest clasament.

145
Tagurile:
influență, top, Forbes, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
CNN: „Putin rămâne extrem de popular”
Un nou sondaj arată nivelul popularității lui Putin în Rusia
Putin devine tot mai popular printre americani
„Putin trebuie să-i mulțumească Congresului SUA” pentru sancțiuni

Загрузка...