Distrugător american

Moscova avertizează: O navă militară SUA trimisă în Golful Persic ar putea atace Siria

824
(reînnoit 10:58 25.08.2018)
Distrugătorul "The Sullivans" are la bord 56 de rachete pe care este gata să le lanseze în orice moment.

BUCUREȘTI, 25 aug — Sputnik. Motivul urmează să fie oferit de o nouă provocare, organizată de membrii grupării al-Nusra cu aplicarea de substanțe chimice orărvitoare, resposabilitatea fiind pasată apoi autorităților de la Damasc, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse, general-maior Igor Konashenkov.

Potrivit lui, pentru a replica a și fost antrenat distrugătorul "The Sullivans". La lovitura punitivă a SUA, Marii Britanii și Franței ar mai putea să participe bombardierele dislocate la baza aeriană Al Udeid din Qatar.

O confirmare indirectă sunt declarațiile recente ale politicienilor din cele trei țări ale coaliției despre intenția de a răspunde ”cât se poate de decis” la aplicarea armei chimice de către regimul Assad.

”Astfel, acțiunile statelor occidentale, în pofida a tot ce se spune, sunt îndreptate spre o agravare bruscă a situației în regiune și zădărnicirea procesului de pacificare în Siria”, a conchis Konashenkov. citat de RIA Novosti.  

Departamentul militar rus dispune de date cu privire la faptul că în apropierea orașului Jisr ash-Shugur au fost transportate opt recipiente cu clor, într-acolo s-adeplasat și un grup de teroriști instruiți în aplicarea agenților toxici de către specialiștii britanici din organizația militară privată Oliva.

824
Tagurile:
avertizare, provocare, Arma chimică, Ministerul Apărării al Federației Ruse, Igor Konashenkov, Rusia, Siria, SUA
Тема:
Războiul din Siria. Tensiunile din provincia Idlib (497)
Tematic
Moscova: Se pregătesc noi provocări cu arme chimice în Siria
OPCW nu a găsit arme chimice la locațiile din Siria bombardate de SUA - Rudskoy
Armata siriană poate dovedi că „atacul chimic" din Siria e o înscenare - Video

Загрузка...