Su-57

Primele imagini cu supermodernul avion de luptă rusesc Su-57, deja pe net

670
(reînnoit 10:07 24.08.2018)
Su-57, care este în prezent în faza experimentală, urmează să fie furnizat armatei ruse. O fotografie cu acest avion de luptă versatil de generația a cincea, dotat cu noul său echipament, a fost deja făcută publică.

BUCUREȘTI, 24 aug — Sputnik, Doina Crainic. O imagine cu avionul de luptă rusesc Su-57 de generația a cincea, dotat cu noul său echipament, a apărut pe Internet. Potrivit blogului bmpd, echipamentul este reprezentat de sistemul de vizualizare cu vizor optic 101COM-N conceput pentru detectarea și identificarea țintelor terestre.

​Su-57 este un avion de luptă multifuncțional de a cincea generație, dezvoltat de compania Sukhoi. Este conceput pentru a distruge toate tipurile de ținte aeriene, pe distanțe scurte sau lungi, precum și ținte terestre, prin anihilarea sistemelor de apărare antiaeriană inamice.

De asemenea, Su-57 poate fi transformat într-o aeronavă de atac, a declarat într-un interviu pentru televiziunea Zvezda Roman Kondratiev, un pilot de la Sukhoi. Primul zbor al avionului a avut loc în 2010 la Komsomolsk-on-Amur. Primul lot de 12 avioane urmează să fie furnizate armatei ruse în 2019.

Cea de-a treia generație de avioane de luptă Su-57 rusești au fost folosite pe teren în Siria, pentru descoperirea pozițiile de zbor ale avioanelor americane F-22 și F-35. Acestea au fost detectate de radarele ultra-avansate de la bordul aeronavelor rusești.

670
Tagurile:
noi echipamente, foto, Su-57, Rusia
Тема:
Tehnica militară rusească (60)
Tematic
Dacă SUA nu îi vor livra avioane F-35, Turcia este gata să procure Su-57 rusești

Загрузка...