Leader of The League party Matteo Salvini talks during an electoral rally in Milan, Italy, Friday, March 2, 2018

Italia va fi prima voce care va pleda pentru anularea sancțiunilor antirusești

111
(reînnoit 20:27 16.07.2018)
Italia va fi una dintre primele voci care va pleda pentru anularea sancțiunilor UE împotriva Rusiei, susține ministrul italian al Afacerilor Interne, Matteo Salvini.

BUCUREȘTI, 16 iul — Sputnik. Italia va deveni una din primele voci care va pleda pentru anularea sancțiunilor UE împotriva Rusiei, a declarat ministrul italian al Afacerilor Interne, Matteo Salvini.

„Noi suntem una din primele voci care va susține acest punct de vedere (anularea sancțiunilor — n.r.)", a declarat Salvini în cadrul unei conferințe de presă susținute la Moscova.

Potrivit lui, Italia se mișcă în direcția realizării obiectivului anulării sancțiunilor împotriva Rusiei, fapt pentru care sunt planificate mai multe evenimente până la sfârșitul acestui an.

"Italia vrea să depășească regimul de sancțiuni, să deschidă căi de dialog… Băncile europene vor putea să ofere credite pentru fermele rusești mici și mijlocii", a menționat ministrul.

„În a doua jumătate a lunii octombrie este planificată o întrevedere cu Putin, în cadrul căreia se va discuta despre implicarea fermelor italiene în activitatea fermelor rusești, pentru a dezvolta relațiile de cooperare", a declarat Salvini.

111
Tagurile:
ministrul afacerilor interne, sancțiuni, Matteo Salvini, Italia, Rusia
Tematic
Salvini merge la Moscova. Vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin
Salvini despre ridicarea sancțiunilor antirusești: e timpul să trecem de la vorbe la fapte
Vicepremierul italian Salvini denunţă "aroganţa" lui Macron privind migraţia

Загрузка...