President Vladimir Putin and President of Croatia Kolinda Grabar-Kitarovic during a meeting

Preşedinta Croaţiei i-a mulţumit lui Putin pentru combaterea actelor de ură la Mondial

801
(reînnoit 19:16 15.07.2018)
Vladimir Putin i-a dăruit preşedintei Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, un buchet de flori și, în schimb, aceasta i-a prezentat președintelui rus tricoul echipei naționale de fotbal, cu numele lui Putin imprimat pe spate, a raportat corespondentul Sputnik.

BUCUREŞTI, 15 iul — Sputnik. Președinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, i-a mulțumit omologului său rus, Vladimir Putin, pentru prevenirea oricărei declarații de ură în timpul Campionatului Mondial FIFA 2018 și a înzestrat tricoul de fotbal al președintelui rus cu "Putin" și numărul 9 tipărit pe spate.

"Acest Campionat Mondial este un adevărat exemplu pentru restul lumii cum ar trebui să fie organizate astfel de turnee. Pentru că nu numai că aţi oferit transport gratuit pentru fani, dar aţi prevenit orice caz, orice declaratie de ură. Este un exemplu elocvent pentru întreaga lume", a declarat Grabar-Kitarovic în cadrul întrevederii cu președintele rus la Kremlin.

Croația, care a câștigat al treilea loc la Cupa Mondială FIFA din 1998, va întâlni câștigătorii acestui turneu, Franța, în finală, meci care va fi jucat pe stadionul Lujniki din Moscova duminică, ora 18:00 ora locală.

801
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)

Загрузка...