Le roi Philippe, Emmanuel Macron et Didier Reynders assistent au match France-Belgique

După calificarea Franţei în finala Mondialului, Putin l-a felicitat pe Macron

83
(reînnoit 14:17 11.07.2018)
Vladimir Putin s-a întreţinut marţi seara la telefon cu omologul său francez Emmanuel Macron pentru a-l felicita cu prilejul victoriei Albaştrilor în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal, găzduit încă câteva zile de Rusia.

BUCUREŞTI, 11 iul — Sputnik. Aflându-se în vizită la St. Petersburg pentru meciul de marţi seara dintre "Cocoşii Galici" și "Diavolii Roşii", președintele francez a primit un mesaj de felicitare din partea lui Vladimir Putin.

"Imediat după încheierea semifinalei Cupei Mondiale între selecționatele Franţei şi Belgiei, președintele rus l-a contactat telefonic pe președintele francez Emmanuel Macron, prezent la acest meci. Vladimir Putin l-a felicitat cu căldură pe Emmanuel Macron și pe toți fanii francezi pentru victoria echipei lor în acest meci și calificarea Franței pentru finală", informează serviciul de presă al Kremlinului.

El a adăugat că președintele rus "l-a salutat, de asemenea, pe regele Belgiei Philippe, prezent și el la acest meci, subliniind faptul că pe parcursul turneului echipa belgiană a prezentat fotbal de înalt nivel".

În disputa de pe stadionul Krestovski din Sankt-Petersburg echipa franceză a învind adversarul cu scorul de 1-0.

83
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Campionatul mondial, 10 iulie. Cântatul cocoșilor a spulberat farmecele drăcești
Fan al echipei Franţei desfiinţează prejudecățile din presa mainstream cu privire la Rusia

Загрузка...