Galeria croată

Campionatul Mondial de fotbal, 11 iulie. Programul competițional și prognoza noastră

126
(reînnoit 14:20 13.07.2018)
Ziua de azi, în care va fi disputată a doua semifinală a turneului, le va da mari emoții echipelor angajate în confruntarea directă, dar și Franței, nerăbdătoare să-și afle adversara din ultimul act.

BUCUREȘTI, 11 iul — Sputnik. Duelul dintre Croația și Anglia se va juca la 21.00, pe stadionul Luzhniki din Moscova, arena care va găzdui și finala mare.

Ambele selecționate au excelat în faza grupelor, însă apoi parcursul insularilor a fost ceva mai puțin spinos. Ei au participat la loteria loviturilor de departajare o singură dată, pe când balcanicii în ambele cazuri, și în optimi și în sferturi. Puțin probabil să și-o dorească încă o dată.

Zlatko Dalić și discipolii lui, cu siguranță, au urmărit foarte atent evoluțiile anterioare ale selecționatei celor ”Trei lei” și știu perfect de bine de unde poate veni pericolul. Le va reveni misiunea grea de a găsi antidotul pentru jocul combinativ al lui Harry Kane, infiltrările în viteză ale atacanților extrem de mobili și urcările în atac ale fundașilor bine școliți în jocul aerian. Totodată — să-și impună jocul și voința lor.

Croații, credem noi, reieșind din forțele de care mai dispun și din dorința de a nu le epuiza definitiv, vor căuta să tranșeze soarta întâlnirii în timpul regulamentar. Cel mult, în 120 de minute. Fie să piardă, fie să învingă. O doua perspectivă ne pare mai verosimilă.

CM 2018, play-off
CM 2018, play-off

 

126
Tagurile:
11 iulie, prognoză, program, CM 2018, Rusia
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Campionatul Mondial de fotbal, 10 iulie. Programul competițional și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 7 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 6 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 3 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 2 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 1 iulie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 30 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră

Загрузка...