Naționala Rusiei

Putin: ”Ați jucat frumos și cu multă voință!” Naționala Rusiei va face o vizită la Kremlin

421
(reînnoit 10:01 08.07.2018)
Președintele țării a apreciat înalt prestația echipei naționale în partida istorică cu Croația, invitându-i pe fotbaliști și antrenori la o întâlnire neformală pentru a face un schimb de opinii cu privire la importantul eveniment sportiv care se desfășoară în Rusia.

BUCUREȘTI, 8 iul — Sputnik. După încheierea meciului contând pentru sferturile de finală ale CM 2018, Putin l-a sunat pe tehnicianul Stanislav Cherchesov și a remarcat evoluția demnă a echipei pe parcursul Campionatului, voința și jocul spectaculos demonstrat în partida istorică împotriva Croației.

Informația a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale, Dmitri Peskov.

Potrivit lui, șeful de stat a invitat antrenorul principal și jucătorii echipei naționale să participe la o dicuție pe marginea desfășurării Mondialului și valorificării patrimoniului acestuia.

La rândul său, premierul rus Dmitri Medvedev a mulțumit echipei ruse pentru jocul împotriva Croației și a numit această partidă cea mai bună din istoria naționalei.

"Ați fost minunați, sunt sigur că vom avea un alt fel de fotbal după performanța voastră", le-a spus Medvedev jucătorilor după meci.

421
Tagurile:
naționala, mesaje, apreciere, CM 2018, Dmitri Medvedev, Vladimir Putin, Rusia
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Putin a felicitat echipa națională de fotbal a Rusiei cu prilejul victoriei în optimi
Putin își arată abilitățile fotbalistice în Piața Roșie. VIDEO
Putin dă startul turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018

Загрузка...