Germania, din nou pe val

Campionatul Mondial, 23 iunie. Multe goluri, doar o calificare. Germania revine din șoc!

168
(reînnoit 23:42 23.06.2018)
Meciurile Belgia - Tunisia 5-2, Coreea de Sud — Mexic 1-2 și Germania — Suedia 2-1 au făcut ca ziua de azi să fie cea mai rezultativă, dar și emoția a fost ridicată la cote maxime!

BUCUREȘTI, 23 iun — Sputnik. Mai întâi spectatorii din tribune și de la ecrane au urmărit cu mult interes evoluția Belgiei și a Tunisiei. Până la urmă s-a întămpșlat ceea ce era de așteptat, dar de o manieră foarte captivantă, cu largul concurs al bravilor "Vulturi de la Cartagina" la calitatea spectacolului. La final, a fost meciul cu cele mai multe goluri de la CM 2018. ”Diavolii roșii” au contrazis statisticile care spun că ei înscriu cu precădere în repriza secundă. Trei goluri până la pauză, dar înca două — după. Un penalti care arbirtul a crezut că trebuie acordat (a fost sau ba — mu mai contează) și patru atacuri ca la carte.

Cartagina nu a fost distrusă, ea a semnat o capitulare onorabilă, înscriind în două rânduri. Iar Belgia, care a produs, poate, cea mai puternică impresie în faza grupelor, a acces în optimi (după Rusia, Uruguay,Franța, Croația) și l-a propulsat pe Romelu Lekaku în topul golgheterelor, alături de Cristiano Ronaldu.

Belgienii, de neoprit
© Sputnik / Антон Денисов
Belgienii, de neoprit

Mexicul nu se aștepta să defileze în sunete de fanfară întâlnind Coreea de Sud, adversarii deja știau cu cine au de-a face și s-au organizat exemplar. Mai ales că erau urmăriți din tribună de președintele țării, Moon Jae-in. Asiaticii chiar au avut primele ocazii reale. Aztecii, la rândul lor, își așteptau răbdător șansa și ea a venit în minutul 26 — penalti acordat și transformat fără probleme. Exact la mijlocul reprizei a două a venit și o altă ocazie pentru un contaatac rapid, și Chicharito Hernandez lovește implacabil. Sud-coreeni, cu perseverența care îi caracterizează, nu s-au resemnnat și au înscris golul de onoare înainte de fluierul final.

Mexicul, satisfăcut, a plecat să privească cealaltă confruntare din grupă F, care putea să limpezească apele sau, dimpotrivă, să le turlbure.

Mexicul înscrie
© Sputnik / Максим Блинов
Mexicul înscrie

În "derbiul baltic", așteptat de toată lumea cu sufletul la gură, deviza nemților a fost "Sturm und Drang", în timp ce suedezii mizau pe contre rapide. Două dintre ele au fost contracarate, mai mult sau mai puțin reugulamentar, dar a treia dată nordicii nu au iertat, lovind decis. Astfel au transformat într-un gol superb o posesie de 30%.

Germania a egalat în debutul reprizei secunde, când reduta adversarilor a dat o mică fisură. Asaltul de mai departe al naționalei Panzerilor, destul de steril, a devenit un act de disperare după eliminarea lui Boateng. În aceste circumstanțe vitrege campionii mondiali și-au creat două ocazii pentru ca, în definitiv, să producă minunea — în ultimul minut!

După un final de infarct al unui meci de totul sau nimic, situația din Grupa F lasă loc pentru mai multe variante. Există posibilitatea ca Mexicul, Germania și Suedia să acumuleze câte 6 puncte, atunci intrând îm calcul criteriile de departajare, primul dintre care este golaverajul.

Golul victoriei germane
© Sputnik / Александр Вильф
Golul victoriei germane

Azi prognoza noastră s-a confirmat sută la sută. Suntem mulțumiți de acest fapt, dar și mai mult ne bucură să vedem FOTBAL!

168
Tagurile:
23 iunie, cronică, CM 2018, Rusia
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Campionatul Mondial, 22 iunie. Brazilia, un prim succes, Argentina, o rază de speranță
Campionatul Mondial, 21 iunie. Patru calificate, Argentina nu e printre ele, ci la pământ!
Campionatul Mondial, 20 iunie. Ziua ”sacrificării pruncilor”
Campionatul Mondial, 19 iunie. ”Figuranții” iau opțiuni serioase, Rusia obține calificarea
Campionatul Mondial, 18 iunie. Confirmarea prognozelor care (aproape) nu a știrbit show-ul
Campionatul Mondial din Rusia, 17 iunie. Ziua semi-surprizei și a Miracolului Mexican
Campionatul Mondial din Rusia, 16 iunie. Ziua VAR și a penaltiurilor în lanț
Campionatul Mondial din Rusia, ziua a doua. Portugalia-Spania, super cireașa de pe tort
Rusia începe în forță, 5-0 cu Arabia Saudită, Mondialul promite să fie extrem de captivant

Загрузка...