Blindatul Terminator

Noua armă temută a Rusiei: BMPT Terminator, dotat cu proiectile inteligente

1005
(reînnoit 17:47 22.06.2018)
Vehiculele blindate de această clasă sunt menite să sprijine acțiunile de luptă ale tancurilor.

Tanc Armata
© Sputnik / Владимир Астапкович
BUCUREŞTI, 22 iun — Sputnik, Doina Crainic. Acum ele vor putea să-și realizeze misiunea de sprijin uzând de muniții inteligente capabile să explodeze în zbor.

Dezvoltarea proiectilelor ghidate de 30 de milimetri pentru vehiculele blindate Terminator a intrat în faza finală, relatează presa rusă, citând serviciul de presă al grupului de cercetare și producție Tekhmach.

După cum a declarat anterior grupul Rostekh pentru agenţia Sputnik, compania Uralvagonzavod dezvoltă vehiculul blindat Terminator de generația a treia care va avea caracteristici tactice și tehnice îmbunătățite și echipament de rulare modernizat. Va fi capabil să distrugă ținte de orice tip.

Vehiculele Terminator sunt proiectate pentru a lupta în condiții în care inamicul folosește o armă nucleară sau alte arme de distrugere în masă. Acestea au fost prezentate publicului larg în timpul paradei militare organizate pe 9 mai, la Moscova, cu ocazia celebrării a 73 de ani de la victoria asupra fascismului.

La rândul ei, revista americană National Interest a scris că noile vehicule blindate rusești vor fi dotate cu proiectile aer-sol cu o traiectorie reglabilă, capabile să explodeze în zbor, și care le vor permite vehiculelor să doboare drone.

1005
Tagurile:
obuze inteligente, dotare, BMPT Terminator, Rusia
Тема:
Tehnica militară rusească (60)
Tematic
Arma-laser spaţială de înaltă tehnologie dezvoltată de Rusia. Evaporă orice ameninţare
Steven Seagal va compara armele ruseşti şi americane într-o emisiune TV
Mass-media din SUA avertizează cu privire la arma rusească "Apocalipsa"
RT a lansat un video cu noile arme ale Rusiei

Загрузка...