În tribunele CM 2018

Campionatul Mondial de fotbal, 19 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră

222
(reînnoit 15:28 19.06.2018)
Ținem să vă amintim ce naționale urmează să se confrunte în partidele care vor avea loc azi, în diferite orașe ale Rusiei.

BUCUREȘTI, 19 iun — Sputnik. Cele două meciuri contând pentru Grupa H vor încheia prima etapă a fazei pe grupe, totodată și parada participantelor la turneu.

Două dintre echipele pe care încă nu le-am văzut la treabă, Columbia și Japonia vor ieși în fața publicului, la 15.00, la Saransk. 

Nu este exclus ca fotbaliștii din Țara Soarelui Răsare, ca și sud-coreenii cu o zi înainte, să adopte aceeași tactică a ”rezistenței totale”, dar fără brutalități, deoarece ei pun mai mult preț pe tehnicitate și fair-play. Și, în definitv, să obțină tot atâta, în fața Columbiei care știe gustul succesului la Mondiale și îl are în lot pe James Rodriguez, vedetă lansată la ediția precedentă a turneului.

Apoi, începând cu 18:00, Polonia și Senegal se vor confrunta pe stadionul Spartak din Moscova.

Este ultima șansă ca o selecționată africană să amintească că vine de pe continentul magiei, dar la ediția actuală europenii, cu o singură excepție (Germania, nu altcineva!), țin cu toată insistența să demonstreze că sunt la ei acasă. Ar putea fi admisă posibilitatea unui egal, dar victoria polonezilor este mai probabilă.

Tot azi, practic fără pauză, este deschis programul etapei a doua — prin partida din Grupa A, Rusia — Egipt (Sankt Petersburg, ora 21:00).

Gazdele sunt condamnate să învingă, deși ușor nu le va fi. Dar, în caz de reușită, vor deveniprima națională care a acces în faza play-off.

Campionatul Mondial de Fotbal
© Sputnik / Vadim Rusu
Campionatul Mondial de Fotbal
222
Tagurile:
19 iunie, prognoză, program, CM 2018, Rusia
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Campionatul Mondial de fotbal, 18 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, ziua a 4-a. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, ziua a treia. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal 2018, ziua a doua. Programul meciurilor și prognoza noastră

Загрузка...