North Korean leader Kim Jong Un delivers a statement in response to U.S. President Donald Trump's speech to the United Nations, in Pyongyang, North Korea

Kim Jong-un l-a felicitat pe Vladimir Putin cu prilejul Zilei Rusiei

129
(reînnoit 10:40 12.06.2018)
Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a trimis o telegramă adresată cetățenilor ruși și președintelui Vladimir Putin cu prilejul sărbătoririi Zilei Rusiei. Textul mesajului este publicat de Agenţia Centrală de Presă din Coreea de Nord (KCNA).

BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Kim Jong-un transmite felicitări președintelui și poporului rus cu prilejul sărbătorii naționale.

„Poporul rus a reușit succese în dezvoltarea unei Rusii Puternice sub conducerea [președintelui Vladimir Putin — nota red.], trecând cu curaj peste toate provocările și greutățile”, se menționează în informația KCNA.

Liderul Coreei de Nord și-a mai exprimat speranța că relațiile strategice și tradiționale dintre țări se vor fortifica, așa cum cere actuala situație în interesul ambelor popoare.

Kim Jong/un a urat poporului rus bunăstare și prosperitate, iar președintelui Rusiei — succese în construcția unui stat puternic.

Mass-media anunța anterior că spicherul parlamentului nord-coreean va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

129
Tematic
Kim se angajează la "Denuclearizarea completă a Peninsulei Coreene". Ce va avea în schimb

Загрузка...