Vizita oficială a președintelui rus, Vladimir Putin, în China. 8 iunie 2018

Putin a fost întâmpinat cu “Katiușa” la Beijing

293
Orchestra armatei chineze a interpretat piesa Kariușa în cadrul ceremoniei de întâmpinare a delegației ruse, conduse de Vladimir Putin, la Beijing.

BUCUREȘTI, 8 iun — Sputnik. Președintele Chinei, Xi Jinping, l-a întâmpinat pe președintele rus, Vladimir Putin, în piața din fața Casei Adunărilor Populare din Beijing. În timpul ceremoniei de salut, orchestra armatei chineze a interpretat câteva compoziții.

​Imnurile Rusiei și Chinei au fost intonate în timpul salvelor de tun, iar apoi orchestra a interpretat cunoscuta piesă rusească — "Katiușa".

La ceremonia întâlnirii oficiale Putin a sosit cu o limuzină Mercedes. Cei doi lideri au salutat împreună delegația chineză, apoi cea rusească.

Putin se va afla în China până pe 10 iunie. După o serie de negocieri la Beijing, liderul rus va pleca împreună cu cel chinez la Tianjin, unde vor asista la un meci amical al echipelor de juniori de hochei a celor două state. Ulterior, președintele va participa la summitul Organizației pentru Cooperare de la Shanghai, care va avea loc la Qingdao.

293
Tagurile:
Katiusha, Xi Jinping, Vladimir Putin, Beijing, China, Rusia
Tematic
Putin, despre caracterul cooperării între Rusia și China
China a reacționat la mesajul lui Putin despre noile arme strategice
Putin participă la summitul BRICS din China
Vladimir Putin a cântat la pian în China
Putin vrea un Mega parteneriat eurasiatic cu țările CSI și China
Vladimir Putin este așteptat la summitul G20 din China, dar și alți lideri BRICS
Putin va efectua o vizită oficială în China

Загрузка...