Cogniac

Coniacurile pe care le apreciază rușii: Top 5

137
(reînnoit 20:24 16.05.2018)
Specialiștii autorității naționale pentru calitatea produselor au anunțat rezultatele expertizării complexe la care au fost supuse circa 50 de produse ale distileriilor din 5 țări ale lumii.

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Circa 50 de coniacuri de proveniență rusă au concurat cu cele importate din Franța, Moldova, Georgia și Armenia.

Experți cu prestigiu internațional, invitați din Franța și Armenia, au apreciat particularitățile oenologice ale băuturilor, apoi analizele de laborator au scos în evidență indicii de calitate, autenticitate și securitate alimentară, precum și parametrii fizico-chimici cum ar fi concentrația de zaharuri, aldehide, acizi volatili, spirt metilic și elemente toxice.

Un test important — utilizarea distilatului de vin și nu a altor alcooluri (din cereale sau cartofi) l-au picat 14 mostre de producție rusă, transmite RIA Novosti.

În definitiv, 5 brenduri, dintre care 4 franceze și unul autohton, au fost declarate ca fiind conforme celor mai înalte standarde: Hennessy, Courvoisier, Martell, Remy Martin și coniacul "Bahcisaray" produs în Crimeea.

137
Tagurile:
top 5, coniacuri, expertizare complexă, Roskacestvo, Rusia
Tematic
Mirabela Dauer: ”La Chișinău, golesc magazinul Bucuria”
Câți ruși se abțin de la consumul de alcool?
Proprietarii de pensiuni din România sar în apărarea turiștilor moldoveni

Загрузка...