Repetiția nocturnă a paradei de 9 mai

Avanpremiera paradei militare de 9 mai, pe site-ul Ministerului rus al Apărării

265
(reînnoit 12:15 05.05.2018)
Astfel, publicul poate să-și creeze o imagine despre amploarea evenimentului care va avea loc peste trei zile în Piața Roșie din Moscova.

BUCUREȘTI, 5 mai — Sputnik. Pe site-ul oficial, la compartimentul Multimedia, este prezentat un infografic al paradei militare, comunică serviciul de presă al Ministerului rus al Apărării.

Oricine are posibilitatea să vadă aliniamentul celor 40 de careuri pedestre și ordinea în care vor defila ele în fața tribunelor.

În continuare vine o prezentare detaliată a tehnicii militare care va fi antrenată și informația despre succesiunea coloanelor mecanizate.

Vizitatorii portalului web pot afla detalii relevante cu privire la premierele absolute ale paradei, cum ar fi vehicolul de sprijinire a tancurilor, Terminator, complexele robototehnice Uran-6 și Uran-9, dronele militare Korsar și Katran.

Un loc aparte este rezervat componentei aviatice.

”Cubul interactiv” integrat în acest compartiment oferă ocazia unei ample informării cu privire la caracteristicile tehnice și tactice al fiecărei nave cu aripi sau elice”, se arată în comunicat.

Sursa precizează că printre vedetele paradei din acest an vor fi avioanele de vânătoare MiG-31K, dotate cu rechete hipersonice Kinjal, și elaborarea de ultimă oră a industriei aviatice ruse, nava Su-57.

În aceste zile la Moscova se desfășoară ultimele repetiți ale elementelor fesivității, la sol și în aer.

265
Tagurile:
site, infografic, parada de 9 mai, Ministerul apărării, Rusia
Тема:
Tehnica militară rusească (60)
Tematic
(VIDEO) Confuzie creată de militarii moldovenii la parada militară de la Kiev
Parada militară a marinei ruse la Sankt-Petersburg
(VIDEO) Parada militară de la Moscova în format de 360 grade
Dodon – alături de Putin la parada de 9 Mai

Загрузка...