Russian President Vladimir Putin, left, listens to his host Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu as they prepare to deliver joint statements after their meeting and a lunch in the Israeli leader's Jerusalem residence, Monday, June 25, 2012

Putin îl îndeamnă pe Netanyahu evite acțiunile care destabilizează suveranitatea Siriei

359
Președintele rus Vladimir Putin a chemat, în timpul discuțiilor telefonice cu premierul israelian Benjamin Netanyahula,la abţinerea de la acțiuni care destabilizează situația din Siria, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

"La inițiativa părții israeliene, a avut loc o conversație telefonică între președintele rus Vladimir Putin și premierul israelian Benjamin Netanyahu. A fost discutată problema siriană, inclusiv recentele lovituri de rachete spre baza militară aeriană T-4 din Homs de către Forțele Aeriene israeliene. Vladimir Putin a subliniat importanța fundamentală a respectării suveranității Siriei și a cerut să se abțină de la orice acțiuni care ar putea destabiliza în continuare situația din această țară și ar putea reprezenta o amenințare pentru securitatea acesteia", se arată în comunicat.

359
Tagurile:
Război, Beniamin Netaniahu, Vladimir Putin, Siria

Загрузка...