Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu ministrul Sănătății Veronica Skvorțova și șeful Comitetului de Investigații, Aleksandr Bastrâkin

Putin: Falsuri despre Kemerovo sunt lansate din afara țării pentru provocarea panicii

593
(reînnoit 19:35 28.03.2018)
Provocarea panicii și a ciocnirilor între oameni prin lansarea unor informații false în spațiul virtual, în special din afara țării reprezintă niște acțiuni inacceptabile, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 28 mar — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că sunt inacceptabile tentativele de a provoca conflicte între oameni și a provoca panică în Kemerovo prin lansarea a unor informații false din afara țării prin intermediul rețelelor de socializare.

"Observăm cum, din păcate, sunt lansate informații false în rețele de socializare, inclusiv din afara țării, cu scopul provocării panicii, inducerii unei atmosfere de neîncredere, declanșării unor conflicte între oameni. Acest lucru este inacceptabil în niciun fel de condiții", a declarat Putin în timpul unei întrevederi cu șeful Comitetului de Investigații al Federației Ruse, Aleksandr Bastrâkin, și ministrul rus al Sănătății, Veronica Skvorțova, care au raportat șefului statului despre măsurile întreprinse în cadrul lichidării consecințelor tragediei și investigării cauzei lor.

Incendiul în mall-ul Winter Cherry din Kemerovo a izbucnit duminica. În rezultatul incidentului au decedat 64 de persoane, dintre care 41 de copii. Printr-un decret semnat de președintele rus Vladimir Putin, 28 martie a fost declarat zi de doliu național.

593
Tagurile:
Winter Cherry, fake-news, victime, mall, Război informațional, copii, Panică, Falsuri, Rețele de socializare, Incendiu, Aleksander Bastrâkin, Veronica Skvorțova, Vladimir Putin, Kemerovo, Rusia
Тема:
Incendiul din Kemerovo (32)
Tematic
Klaus Iohannis - un nou gest de normalitate față de Putin și Rusia
"Îți vine nu să plângi, ci să urli". Putin despre cauzele tragediei din Kemerovo
Putin a anunțat doliu în toată țara în legătură cu tragedia din Kemerovo
Putin a depus flori la locul tragediei din Kemerovo
Putin: toți cei vinovați vor fi trași la răspundere
Peskov: ”Putin știe ce are de facut, în continuare, ca președinte al Rusiei”
Adresarea lui Putin către poporul rus: se prevăd schimbări radicale

Загрузка...