RS-28 Sarmat

De câte rachete este nevoie pentru a neutraliza un „Sarmat” rus

1108
(reînnoit 19:55 21.03.2018)
Nu mai puțin de 500 de proiectile anti-balistice ar trebui folosite pentru a distruge un singur „Sarmat”, afirmă președintele comisiei pentru apărare și securitate al Consiliului Federației, Viktor Bondariov.

BUCUREȘTI, 21 mar — Sputnik. Pentru interceptarea rachetei balistice intercontinentale rusești de tip "Sarmat" sunt necesare cel puțin 500 de proiectile anti-balistice, a declarat pentru RIA Novosti președintele comisiei pentru apărare și securitate al Consiliului Federației, Viktor Bondariov.

Președintele SUA, Donald Trump
© AP Photo / Pablo Martinez Monsivais

"La astfel de concluzii au ajuns experții occidentali. „Kinjal" împreună cu transportatorul său, la fel, sunt invulnerabile pentru armele inamice, în același timp acesta lovește în mod garantat țintele stabilite", a declarat el.

Anterior, potrivit publicației New York Times, care face o trimitere la o sursă anonimă din cadrul administrației de la Washington, președintele SUA, Donald Trump, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noile arme rusești, care ar putea vulnerabiliza sistemul american de apărare, în timpul discuției telefonice pe care a avut-o cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

1108
Tagurile:
rachete anti-balistice, racheta balistică intercontinentală, Kinjal, sarmat, Rachete balistice, Consiliul Federației, Donald Trump, Vladimir Putin, Rusia
Тема:
Industria militară rusă (100)
Tematic
Rusia: rachete antibalistice pentru protejarea Moscovei de arme nucleare-VIDEO
Declarație: câte rachete balistice intercontinentale poate să lanseze Rusia
Lansarea rachetelor balistice în cadrul exercițiilor Forțelor de Rachete Strategice Ruse
Putin a lansat personal patru rachete balistice (VIDEO)
Rusia a lansat noi rachete împotriva teroriștilor din Siria. Declarații oficiale

Загрузка...