Președintele Vladimir Putin, la o întâlnire cu concurenții săi electorali

Putin anunță diminuarea cheltuielilor pentru apărare

133
(reînnoit 19:05 19.03.2018)
Președintele rus, Vladimir Putin, a declara că diminuarea cheltuielilor în domeniul apărării pentru anul curent și cel viitor nu va afecta capacitatea de apărare a țării.

BUCUREȘTI, 18 mar — Sputnik. Reducerea cheltuielilor în domeniul apărării în perioada 2018-2019 nu va duce la diminuarea capacității de apărare a Federației Ruse, pentru că cea mai mare parte a cheltuielilor pentru dezvoltarea unor noi sisteme deja au fost făcute, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
© Sputnik / Михаил Климентьев

"În ceea ce privește cheltuielile pentru apărare: am planificat diminuarea cheltuielilor pentru apărare în acest și următorul an. Acest lucru nu va provoca probleme în domeniul asigurării capacității de luptă, pentru că cea mai mare parte a sumelor necesare dezvoltării noilor sisteme au fost cheltuite deja. Este necesară o perioadă pentru finalizarea logică a proiectelor existente, despre care nu am vorbit, deocamdată", a spus Putin în cadrul unei întrevederi cu candidații la funcția de președinte.

De asemenea, liderul rus a subliniat că resursele financiare alocate realizării acestor obiective sunt suficiente. "Avem tot ce este nevoie, suntem asigurați în acest sens. Ne vom realiza pas cu pas, conform planului, toate ideile", a conchis Putin.

133
Tagurile:
domeniul apărării, diminuare, cheltuieli, Candidați, Vladimir Putin, Rusia
Тема:
Industria militară rusă (95)
Tematic
Sursă diplomatică de la Bruxelles: De ce UE întârzie să-l felicite pe Putin
Putin a spus pe ce se va concentra în noul său mandat
Expert: Cum a reușit Putin să acumuleze un număr record de voturi
Președintele Chinei îi întoarce „datoria” lui Putin
Au fost numărate 99,84% din buletinele de vot - rezultat record pentru Putin

Загрузка...