Vladimir Putin

Exclusiv: Vladimir Putin, vot masiv la Bucureşti - rezultate finale

743
(reînnoit 22:11 18.03.2018)
Ruşii au votat pentru continuitate. Află de la Sputnik ce procente au obţinut, în capitala României, primii trei clasaţi în cursa electorală pentru prezidenţiale.

BUCUREŞTI, 18 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. În Bucureşti s-au prezentat la urne 406 cetăţeni ruşi care au votat pentru preşedinte.

Majoritatea, în proporţie de 76,7% l-a votat pe Vladimir Putin, fapt care denotă că ruşii au mare încredere în politica şi reformele sale.

Rezultatele alegerilor prezidenţiale în Rusia — TABEL ONLINE >>>

Pe locul doi s-a clasat candidatul Partidului Comunist — Pavel Grudinin — 9,5%, pe locul trei candidatul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovschi, cu 1,46%. Urm[torii clasaţi sunt Ksenia Sobchak 5,6 %, Grigorii Yavlinsky 2,9%, restul mai puțin de 2%.

Potrivit datelor exit-poll efectuat de Fundația pentru Opinia Publică (FOM), pentru actualul șef al statului au votat 76,3 la sută dintre alegători. Pe locul doi se află candidatul Partidului Comunist, Pavel Grudinin — 11,9 la sută, pe locul trei — Vladimir Jirinovski — 6 la sută. Ksenia Sobchak a acumulat 2 la sută.

Potrivit Centrului de Studii a Opiniei Publica (VCIOM), pentru Vladimir Putin au votat 73,9 la sută din ruși, pentru Grudinin — 11,2 la sută, pentru Jirinovski — 6,7 la sută. Ksenia Sobchak ar fi acumulat 2,5 la sută din voturi.

743
Тема:
Alegerile prezidențiale din Rusia 2018 (52)
Tematic
Vladimir Putin, reales decisiv preşedinte al Federaţiei Ruse - rezultate preliminare
Rezultatele alegerilor prezidenţiale în Rusia 2018: de ce ruşii au ieşit mai activ la vot
Cetățeni ruși în Chișinău: Votăm pentru pace și stabilitate

Загрузка...